Can Yaman 'Sandokan' dizisi için kampa giriyor: 85 kiloya kadar düşecek

Can Yaman 'Sandokan' dizisi için kampa giriyor: 85 kiloya kadar düşecek

Kariyerine İtalya'da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman, yeni yılda başrol oynayacağı 'Sandokan' dizisi için kampa girecek. El Turco'da 100-102 kilo, Viola Come il Mare'de ise 91-93 kilo olduğunu belirten Yaman, Sandokan'da 85-86 kiloya kadar inmeyi hedeflediğini ifade etti.

Polisiye dizi Viola Come il Mare'nin 2'nci sezon çekimlerini geçtiğimiz hafta tamamlayan ünlü oyuncu Can Yaman, yeni dizisi 'Sandokan'a hazırlanıyor.

21.jpg

Oyunculuk kariyerine İtalya'da devam etme kararı alan Can Yaman, kilo vermek için kampa girecek.

'El Turco' dizisinin yayın platformu için görüşmeler devam ederken oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile hayat verdiği rolleri için fiziksel olarak sarf ettiği çabaya dikkat çekti.

20.jpg

İtalya’da kurduğu derneğin yardım çalışmaları için uzun bir tura çıkan ve bir dizi etkinliğe katılan Yaman, 'El Turco'da 100-102 kilo olduğunu, 2 sezonunu çektiği 'Viola Come İl Mare'de ise 91 ve 93 kg olduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu, Sandokan için 85-86 kiloya inmeyi planladığını ifade etti.

22.jpg

Can Yaman, "Yeni yılda Sandokan hazırlıklarından önce kendimi biraz kapatmam gerekiyor." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN