Canan Karatay 10 yaş gençleştiren sırrı verdi! Tezgahlarında bolca satılıyor, hücreleri yeniliyor, kırışıklığı önlüyor

Canan Karatay 10 yaş gençleştiren sırrı verdi! Tezgahlarında bolca satılıyor, hücreleri yeniliyor, kırışıklığı önlüyor

Ünlü profesör Canan Karatay, 10 yaş gençleştiren sırrını paylaştı! Tezgahlarda bolca satılan bu ürün hem hücreleri yeniliyor, hem de kırışıkları azaltıyor...

Birçok insan genç kalmak için çeşitli cilt bakım ürünlerine başvuruyor. Ancak beslenme de genç görünüm için büyük önem taşıyor. Ünlü beslenme uzmanı Canan Karatay, genç kalmak isteyenler için adeta 10 yaş gençleştiren bir besin önerisinde bulundu: Kivi.

KİVİ: CANAN KARATAY'IN GENÇLİK SIRRI

Hamilelikte Kivi Yenir mi? Gebelikte Kivi Yemenin Faydaları - Gebe.com

Canan Karatay, kivi tüketmenin hem gençleştirmeye hem de sağlıklı hücre sayısını artırmaya yardımcı olduğunu belirtiyor. C vitamini bakımından zengin olan kivi, cilt hücrelerini yenileyerek dermis tabakasındaki yaşlanmayı azaltabiliyor. Karatay, kivinin sağlığa olan faydalarından dolayı bu meyveyi tüketmeyenlerin pişman olabileceğini vurguluyor.

KİVİNİN SAĞLIĞA FAYDALARI

Şifa kaynağı olan kivi çayının faydaları saymakla bitmiyorKeşfet

  1. Yüksek Antioksidan İçeriği: Kivi, doğadaki en yüksek antioksidan içeriğine sahip meyvelerden biridir. Hasar gören hücrelerin hızla onarılmasına yardımcı olabilir. Çin'de sıkça tüketilen bu meyve, lif bakımından zengin olmasıyla da dikkat çekiyor.

  2. Hücre Yenilenmesi: Lutien ve zeaksantin açısından zengin olan kivi, yaşlanmaya meyilli hücreleri ortadan kaldırarak yeni hücrelerin oluşumunu destekler. Ayrıca kırışıklık ve sarkmaların önüne geçer.

  3. Göz Sağlığı: Düzenli kivi tüketimi, göz çevresinde oluşan morluk ve halkaların azalmasına yardımcı olabilir. Yeterli vitamin alımı, bu tür cilt sorunlarını önlemede etkilidir.

  4. Saç ve Güzellik: Kivi, saçların daha parlak ve canlı görünmesine katkıda bulunur. Saç köklerindeki vitamin eksikliğini gidererek sağlıklı saç gelişimini destekler. Bu nedenle kivi, genç kalmanın yanı sıra güzellik açısından da faydalıdır.

Önemli Uyarı:

Canan Karatay'ın önerdiği kivi, genç kalmak için faydalı olabilir. Ancak alerji riski taşıyan veya başka sağlık sorunları olan kişilerin bu meyveyi tüketmeden önce bir uzmana danışmaları önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN