Canan Karatay gençlik fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı! Şimdiki mankenler gelse eline su dökemez, "Bu ne güzellik hocam"

Canan Karatay gençlik fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı! Şimdiki mankenler gelse eline su dökemez, "Bu ne güzellik hocam"

Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle sık sık adından söz ettiren Prof. Dr. Canan Karatay, bu sefer özel hayatıyla gündemde. Obezite, kilo verme ve sağlıklı yaşam üzerine ezber bozan reçeteleriyle milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen 79 yaşındaki Canan Karatay, gençlik fotoğraflarıyla sosyal medyada ortalığı kasıp kavurdu. Şimdiki mankenler yanında halt yemiş. Bu ne güzellik hocam! İşte Canan Karatay'ın gençlik hali...

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı yaşam önerileriyle gündemden düşmüyor. Ezber bozan reçeteleriyle adından sıkça söz ettiren Canan Karatay'ı ilk defa bu halde göreceksiniz. Katıldığı bir televizyon programında gençlik fotoğrafları ortaya çıkaran Canan Karatay, sosyal medyayı kasıp kavurdu. Genç halini görenler dönüp bir daha bakıyor. Bu ne güzellik hocam. Şimdiki mankenler gelse eline su dökemez!

GENÇLİK FOTOĞRAFLARINI GÖRENLER ŞAŞIP KALIYOR

Sağlıklı yaşam ve beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle adından sıkça söz ettiren Canan Karatay, bu sefer özel hayatıyla gündemde. Yıllar önce katıldığı bir televizyon programında gençlik fotoğraflarını yayınlayan Karatay'ın 22 yaşındaki halleri sosyal medyada gündem oldu. 79 yaşındaki Karatay'ın gençlik pozları ortalığı kasıp kavurdu.

dffddf-16.jpg

ŞİMDİKİ MANKENLER YANINDA HALT YEMİŞ

Şimdilerde 79 yaşında olan Canan Karatay'ın 57 yıl önce çektirdiği fotoğrafları herkesin ağzını açık bıraktı. Sosyal medyada viral olan kareler herkesin ilgisini çekti. Sosyal medya kullanıcıları Canan Hoca için, 'Bu ne güzellik hocam', 'Şimdiki mankenler yanında halt yemiş' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Canan Karatay'ın gündem olan gençlik fotoğrafları;

dffddf-17.jpg

yeni-dffdfd-3.jpg

CANAN KARATAY KİMDİR?

1943 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Karatay, her ne kadar beslenmeyle ilgili yaptığı açıklamalarla tanınsa da tıp alanında profesörlük unvanına sahiptir. 1961 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, İngiliz Hükümeti’nden burs kazanarak Liverpool’daki Bölgesel Kardiyoloji Merkezi’nde iki yıl uzmanlık eğitimi aldı.

dffddf-15.jpg

Türkiye'de “uyluk atar damarı yoluyla koroner anjiografi” tekniğini ilk kez kullanan Karatay, ilerleyen yıllarda Karatay Diyeti adında bir kitapla Beslenme ve kalp sağlığı üzerine popüler çalışmalar yürüttü.

Karatay, Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü kurucularından Ali Başak Karatay ile evlidir. Çiftin bir oğulları var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN