Canan Karatay'dan 24 saat tok tutan öneri! Sahurda 4 tane ağzına atan açlığı unutuyor, halsizliği alıyor

Canan Karatay'dan 24 saat tok tutan öneri! Sahurda 4 tane ağzına atan açlığı unutuyor, halsizliği alıyor

Oruç tutarken çok acıkıyorum diyenlere müjde! Canan Karatay'dan 24 saat tok tutan öneri! Sahur yaparken dört tanesini ağzına atan açlığı unutuyor. Gün boyu enerjiniz de düşmeyecek, açlık da aklınıza gelmeyecek...

Ramazan ayının gelmesiyle birçok kişi alışık olmadığı beslenme şekline geçti. Sahur yaptıktan sonra iftara kadar çok acıkıyorsanız Canan Karatay’ın bu önerisine çok sevineceksiniz. Sağlıklı beslenme konusundaki önerileriyle tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, yeniden gündemde. Karatay oruç tutarken kesinlikle yer verilmesi gereken iki besini paylaştı.

EKMEK YERİNE CEVİZ TÜKETİN!

Ceviz Çeşitleri Nelerdir? En Çok Bilinen Ceviz Çeşitleri... - Yemek Tarifleri

Yıllardır yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Prof. Dr. Canan Karatay, ekmek tüketimi yerine sağlıklı alternatifler sunmaya devam ediyor. Uzman ismin önerisiyle, ekmek ihtiyacını azaltmanın yolu cevizden geçiyor. Karatay, yaptığı açıklamalarda 4 adet ceviz tüketmenin ekmek ihtiyacını önemli ölçüde azaltabileceğini vurguladı. Ayrıca, günde sadece 4 ceviz tüketerek uzun süre tokluk sağlanabileceğini belirtti. Bu besin aynı zamanda açlık krizlerinin önüne geçmede de etkili olabiliyor.

24 SAAT BOYUNCA TOK TUTAN BESİN

Yumurtanın sarısı gitti sağlığın yarısı: Aşırı yumurta tüketimi nelere mal oluyor? - Yaşam Haberleri

Karatay'ın sağlıklı beslenme önerileri arasında yer alan bir diğer mucizevi besin ise yumurta. Karatay, yumurtanın sağlıklı bir seçenek olduğunu ve özellikle tereyağıyla birlikte tüketildiğinde 24 saat boyunca tokluk sağlayabileceğini belirterek "Yumurta çok önemli. 3-4 yumurtayı tereyağına kırıp sarısıyla birlikte yiyebilirsiniz. Yumurta ve tereyağından aldığınız enerji, sizi 24 saat tok tutabilir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN