Canlı yayında ipler koptu! Kepçeciyle yasak aşk suçlaması sonrası çılgına döndü! "Karımın ihanetini tüm köy biliyor"

Canlı yayında ipler koptu! Kepçeciyle yasak aşk suçlaması sonrası çılgına döndü! "Karımın ihanetini tüm köy biliyor"

Star TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş'le Yeniden Başlasak programına başvuran Sadık Bey, kendisini aldattığını iddia ettiği eşi ve kızıyla yüzleşti. O anlarda tansiyon yükselirken, Sadık'ın "Karımın ihanetini tüm köy biliyor" sözleri dikkatleri çekti.

Gündüz kuşağının sevilen programlarından biri olan Zahide Yetiş'le Yeniden Başlasak, ele aldığı konularla gündemde ses getirmeye devam ediyor. Programa başvuran Sadık Bey, eski eşinin kepçe operatörü Murat beye kaçtığını iddia etti. Sadık beyin iddialarını Şirin hanım "Yok öyle bir şey" diyerek yalanlasa da kepçeci Murat'ın kızı Derya programa bağlanıp "Sadık beyin bütün dedikleri" doğru diyerek ihaneti doğruladı.

yetis.jpg

"BANA DEĞİL, MURAT'A BABA DESİNLER"

Bugün Sadık ve Şirin canlı yayında yeniden karşı karşıya geldi. Sadık beyin kızı Eda, babasının çocuklarına bakmadığını söylerken Sadık bey de çocuklarını artık istemediğini söyleyerek "Benden bitti. Murat'a baba desinler" dedi. Sadık bey "Karımın ihanetini tüm köy biliyor" diyerek Şirin hanımın ihanetini de sessiz kalmadı.

zahideyju.jpg

"KÖYDE ADIMI ÇIKARDILAR"

14 yaşında Sadık ile evlendiğini söyleyen Şirin hanım "Köyde adımı çıkardılar o adamla. Yaşlı kocam kendinden soğuttu" diyerek eski eşi Sadık beyi suçladı. Sadık bey de Şirin hanımı kızını erken yaşta evlendirmekle suçlayıp "Kızımı evlendirdi, haber vermedi" dedi.

ADINA KAYITLI 2 ÇOCUĞUM KİMDEN OLDUĞUNU BİLMİYOR

Öte yandan, nüfusta adına kayıtlı 6 çocuğu gözüken Sadık, 2 çocuğunun kimden olduğunu bilmediğini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN