Canlı yayında Tarkan'a küfür eden Serdar Ortaç özür diledi! İlginç açıklama: "Affeder herhalde..."

Canlı yayında Tarkan'a küfür eden Serdar Ortaç özür diledi! İlginç açıklama: "Affeder herhalde..."

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, canlı yayına Megastar Tarkan'a küfür etti. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından Tarkan'dan özür dileyen Ortaç, ilginç açıklamalara imza attı.

Son dönemde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı canlı yayında Tarkan'a küfür ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Ortaç'ın Tarkan'a yönelik tavrı hayranlarını hayal kırıklığına uğratırken Ortaç, Tarkan'dan özür dileyerek ilginç bir savunmaya imza attı.

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada 2024 yılında müzik hayatını sonlandırarak köye yerleşeceğini açıklayarak herkesi şaşırtan Serdar Ortaç, sosyal medya platformu TikTok'ta açtığı canlı yayında alkolün etkisiyle Tarkan'a küfür etmişti.

Ünlü şarkıcının Tarkan'a yönelik sözleri magazin gündemine bomba gibi düşerken Ortaç, Tarkan'dan özür diledi.

Takipçilerine tepki gösteren Serdar Ortaç, canlı yayında "Hepiniz CHP'lisiniz i.neler" dedi. Daha sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik övgü dolu ifadeler kullanan Serdar Ortaç, bir takipçisinin "Tarkancılar ve Serdarcılar var" demesine sert bir dille yanıt vererek "Yaa s.keyim

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından Serdar Ortaç, Tarkan'dan özür diledi. Ortaç, özür açıklamasında "Hiçbir şey hatırlamıyorum. Şimdi uyandım. O kadar ilacın üstüne çok içmişim. Herkes 'ne yaptın sen' diyor. Seyrederek canımı sıkmak istemiyorum. Özür dilerim Tarkan'dan, affeder herhalde" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN