Cannes'a gidemeyen ünlü isim kim? 'Benim Hande Erçel'den neyim eksik?' diyerek ortalığı ayağa kaldırmış

Cannes'a gidemeyen ünlü isim kim? 'Benim Hande Erçel'den neyim eksik?' diyerek ortalığı ayağa kaldırmış

Cannes'a gidemeyen ünlü isim ortalığı ayağa kaldırdı: 'Benim Hande Erçel'den neyim eksik' diyerek ortalığı ayağa kaldıran ünlü isim kim? İşte ayrıntılar...

10 Haber'den Müge Dağistanlı'nın haberine göre, Cannes Film Festivali'nde Türk ünlülerin şıklığı, milyon dolarlık mücevherleri ve kırmızı halı pozları konuşulurken, festivale gidemeyen bir isim de magazin gündemini meşgul ediyor.

Hande Erçel, Birce Akalay ve Pınar Deniz gibi isimler markaların davetlisi olarak festivalde boy gösterirken, Meryem Uzerli ve Wilma Elles kendi imkanlarıyla Cannes'a gitmeyi tercih etti.

1cannes.jpg

Ancak bir ünlü isim var ki, Cannes'a gidememenin üzüntüsünü yaşıyor. Dedikodulara göre bu isim, menajerini Cannes'a gitmek için sıkboğaz etmiş ve "Benim Hande Erçel'den neyim eksik?" diyerek tepki göstermiş. Ancak ekibinin "Reklam anlaşmamız yok, masraflar yüksek olabilir" uyarısı üzerine küplere binmiş ve ekibini kovmuş.

Takipçilerinin "Sen neden Cannes'da yoksun?" sorularına ise "Set yoğunluğu, işler güçler işte..." şeklinde yanıt veren bu ismin kim olduğu merak konusu olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN