Cannes’da Kızılcık Şerbeti'ne özel gece

Cannes’da Kızılcık Şerbeti'ne özel gece

8 ve 11 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan uluslararası televizyon pazarı MipTV’de Show TV’nin Gold Film imzalı dizisi Kızılcık Şerbeti için de özel bir gece düzenlenecek. 50’den fazla ülkeye satılan dizinin özel gecesine dizinin yapımcısı Faruk Turgut, senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür, yönetmeni Ketche ile oyunculardan Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Sıla Türkoğlu'nun katılması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi, Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin yurt dışı satışını yapan İzzet Pinto, Fransa'nın Cannes şehrinde televizyon dünyasından 80’den fazla ülkeden uluslararası televizyoncu ve dağıtımcıyı buluşturan MipTV’de dizinin başarısını kutlamak için bir gece organize etmeye hazırlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, MipTV’nin ikinci günü olan 9 Nisan’da düzenlenecek gece, ismi şimdilik gizli tutulan bir mekânda yapılacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür, yönetmeni Ketche ile oyunculardan Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Sıla Türkoğlu geceye katılacak.

Oyuncuların organizasyonda giyeceği kıyafetleri Lady Gaga’nın tasarımcısı olarak adını tüm dünyaya duyuran ve 2019 yılında Kraliçe 2. Elizabeth tarafından 'Yüksek Onur Unvanı'na layık görülen Zeynep Kartal hazırlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN