Celal Şengör'den Şener Üşümezsoy'a olay yaratacak sözler: “Bu zır cahillik"

Celal Şengör'den Şener Üşümezsoy'a olay yaratacak sözler: “Bu zır cahillik"

Prof. Dr. Celal Şengör, Fatih Altaylı'nın Youtube'da yayınlanan programına konuk oldu. Şengör, Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un sözlerinin hatırlatılmasının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Şengör, “Bu zır cahillik. Bakıyorsun adamın o konuda çalışması var mı yok” dedi.

Türkiye'nin yakından tanıdığı Prof. Dr. Celal Şengör, Fatih Altaylı’nın Youtube üzerinden yaptığı ‘Teke Tek Bilim’ programının konuk oldu. Şengör’ün programda Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ile ilgili sözleri dikkat çekti. Şengör, “Şener Üşümezsoy’a depremi soran gazeteci cahildir. Onun depremle ilgili hakemli dergide çıkmış 1 tane makalesi var mı? Yok. Niye soruyorsun?” ifadelerini kullandı.

celt.jpg

"BU ZIR CAHİLLİK"

Bunun ardından Fatih Altaylı, Şener Üşümezsoy’un beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili "deprem olmayacak merak etmeyin" sözlerini hatırlattı. Şengör ise bunun üzerine “Cahilane bir laf kusura bakma sen kibarca sorumsuzca dedin ama bu zır cahillik. Bakıyorsun adamın o konuda çalışması var mı yok. Saçma sapan şeyler” dedi.

sener.jpg

"NACİ'NİN DEPREMLE ALAKASI YOK"

Prof. Dr. Naci Görür ile ilgili de konuşan Şengör, “Naci’nin deprem ile bir alakası yok fakat hızla öğrendi. Şimdi ise yırtınıyor. Naci’nin bir tek derdi var; İstanbul’u depreme hazırlamak” dedi.

gorur.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN