Cem Adrian ve Ajda Pekkan düeti yolda

Cem Adrian ve Ajda Pekkan düeti yolda

Cem Adrian ve Ajda Pekkan'ın düet yapacağı "Ben Seni Çok Sevdim" şarkısı için hazırlıklar devam ediyor. İki ünlü şarkıcı klip setinden paylaştıkları fotoğraf ile hayranlarını heyecanlandırdı.

Ünlü şarkıcı Cem Adrian, kendi bestelerinin yanı sıra Seçkiler–Essentials albüm serisiyle sevilen türküleri kendi yorumuyla seslendiriyor. Serinin dördüncü albümü olan "Seçkiler-Essentials 4 / CEM"de "Ötme Bülbül", "Dağlara Küstüm Ali", "Haydar Haydar" ve "Kara Toprak"ın da aralarında bulunduğu 10 türküye yer verildi.

Kariyerinin 20'nci yılını kutlayan Cem Adrian'ın bu yıl çıkaracağı tribute albümünün hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Projeye son olarak Süperstar Ajda Pekkan da dahil oldu.

Süperstar, çalışma için Cem Adrian’ın "Ben Seni Çok Sevdim" şarkısını seslendirdi.

Şarkıya çekilen klip setinde çektiği video ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Cem Adrian hayranlarını heyecanlandırdı.

cem-adrian-ajda-pekkan-duet.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN