Cem Yılmaz'dan hayranlarını üzen haber! Yaşadığı sağlık sorununu resmen açıkladı: Sevenlerini korkutan açıklama...

Cem Yılmaz'dan hayranlarını üzen haber! Yaşadığı sağlık sorununu resmen açıkladı: Sevenlerini korkutan açıklama...

Usta komedyen Cem Yılmaz, yaşadığı sağlık sorununu ilk kez açıklayarak sevenlerini korkuttu. Cem Yılmaz'ın açıklamaları hayranlarını üzüntüye boğdu.

Son olarak 29 Eylül'de ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanan "Do Not Disturb" adlı filmiyle hayranlarıyla buluşan Cem Yılmaz, hayranlarını üzen haberi duyurdu. Ünlü komedyen yaşadığı sağlık sorununu açıklayarak sevenlerini korkuttu.

Geçen hafta gösterisini beklenmedik şekilde erken bitirerek sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini çeken usta komedyen, sessizliğini bozdu.

Haber Global'in haberine göre; Yeni gösterisinde, sağlık durumu hakkında konuşan ünlü komedyen, sağlık sorunu yaşadığını açıklayarak hayranlarına kötü haberi verdi. Ünlü oyuncu, açıklamasında "Bir nefes problemim var. Zor nefes alıyorum. Eee yaşlandık. 51 yaşındayım artık" ifadelerini kullandı.

Yılmaz daha sonrasında ise gösterisi esnasında anlatacaklarını unuttuğunu belirterek "Unutmak yok. İnsanlık hali. Kendime ne kadar iyi baksam da olmuyor işte" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN