Cem Yılmaz'ın yeni filmi Do Not Disturb'den ilk fragman

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, merakla beklenen yeni filmi "Do Not Disturb" için fragmanı paylaştı. Film, 29 Eylül’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

Netflix'te en çok izlenen diziler arasına giren Erşan Kuneri dizisiyle gönülleri bir kez daha fetheden Cem Yılmaz yeni filmiyle heyecan uyandırdı. Kara Komik Filmler serisinden tanıdığımız Ayzek’in dünyasına tanıklık edecek "Do Not Disturb" filmi, sevilen ve başarılı oyuncuları bir araya getirdi.

Filmde Cem Yılmaz'ın yanı sıra; Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Özge Özberk, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya, Mustafa Kırantepe, Zafer Algöz, Diren Polatoğlu, Seda Akman, Can Yılmaz ve Selen Şenay rol alıyor.

FİLMİN KONUSU

Pandemi sebebiyle işsiz kalıp iyice dibe vuran Ayzek, karaya dönerek sessiz sakin bir otelde gece vardiyasında başlar. Ancak işinin ilk gecesinde konuklar başına olmadık işler açar. Macera dolu bir geceye sürüklenen Ayzek, hayatını bir düzene koyabilmek için attığı bu ilk adımda kendisini hiç beklemediği olayların merkezinde bulur.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir