Cemal Can Canseven'den Acun'u kızdıran itiraf! Survivor ile tanınmıştı

Cemal Can Canseven'den Acun'u kızdıran itiraf! Survivor ile tanınmıştı

Survivor yarışmasıyla tanınan Cemal Can Canseven'den yıllar sonra yarışma itirafı geldi. 2020 yılında katıldığı Survivor'dan şampiyon olarak ayrılan Cemal Can'ın itirafı sonrası gözler Acun Ilıcalı'ya döndü. Bakın yarışmada neler yaşamış?

Survivor'dan sonra yıldızı parlayan 27 yaşındaki Cemal Can Canseven'den yıllar sonra şaşırtan bir itiraf geldi. Yarışma sonrasında kötü bir süreçten geçtiğini söyleyen Canseven'in anlattıkları sevenlerini üzdü.

cemalcan.jpg

SURVİVOR İTİRAFI AĞLATTI

Survivor 2020 yarışmasından şampiyon olarak ayrılan Cemal Can Seven, son günlerde magazin gündeminden düşmüyor.

cemalcan1.jpg

Sempatik tavırlarıyla çok sayıda hayran kitlesine kavuşan Canseven, bu defa üzdü. Survivor'da yarıştığı günlerle ilgili açıklama yapan Cemal Can yaşadığı kötü süreci ilk kez anlattı.

3440380-810x458.jpg

DEPRESYONA GİRMİŞ

Survivor'da birinci olan Cemal Can Canseven, yarışmadan sonra depresyona girdiğini ve profesyonel bir destek aldığını itiraf etti.

survivor-cemal-can-dan-yarisma-sonrasi-15417260-8231-amp.jpg

Normal hayatında zor adapte olduğunu belirten Canseven, kendisini odasına kapattığını ve herkes iletişimini kopardığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN