Cemal Hünal'dan Bahçeli'ye 'sokak hayvanları' tepkisi: Bu insanlar bizi yönetiyor

Cemal Hünal'dan Bahçeli'ye 'sokak hayvanları' tepkisi: Bu insanlar bizi yönetiyor

Sokak hayvanlarının uyutulmasını içeren yasal düzenlemeyle ilgili konuşan MHP lideri Bahçeli'nin "Kim, nasıl, ne kadar uyutacak?" ifadelerine oyuncu Cemal Hünal'dan yanıt geldi. Hünal, "Bir de böyle soranlar var. Onlar da bizi yönetiyor" dedi.

AK Parti'nin sokak hayvanlarını uyutulmasını da kapsayan yasal düzenlemesine ilişkin tepkiler sürerken, ünlü oyuncu Cemal Hünal da konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Hünal, "Ben köpekleri çok seviyorum. Sokağımda köpek olması benim için bir güvenlik. Ve dünyada çok az şehir kaldı sokaklarında hayvan olan. Sokaklarında bizim gibi hayvanlarını itilaf eden şehirler, bizim gibi gerizekalılar, aptallar, bu şehri aynı Londra, New York gibi sıçan basan bir şehre çevirecek" dedi.

'BİZİM İŞİMİZ RAST GİTMEZ'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Uyutulunca nasıl uyutulacak? Ne kadar uyutulacak? Kim uyutacak? Sınırı ne kadar? Bunları bilen yok" yorumuna da cevap veren Hünal, "Bir de böyle soranlar var. Onlar da bizi yönetiyor. Allah belamızı vermiş bizim. Bizim işimiz rast gitmez" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN