Ceyda Düvenci'den boşanma paylaşımı! 8 yıllık evliydi "Artık sessiz kalamam"

Ceyda Düvenci'den boşanma paylaşımı! 8 yıllık evliydi "Artık sessiz kalamam"

Ceyda Düvenci- Bülent Şakrak'ın evliliğine nazar değdi. Son dönemlerde boşanma iddialarıyla gündeme gelen çift sessizliğini bozdu. 8 yıldır evli olan ikili uzun süredir beraber paylaşım yapmıyordu. Ceyda Düvenci, boşanma haberleri için paylaşım yaptı.

2015 yılında evlenen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak parmakla gösterilen çiftler arasındaydı. 2 çocukları olan ünlü çift son dönemlerde boşanma iddialarıyla gündemden düşmüyor. Eskisi gibi paylaşım yapmayan ikilinin boşanacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci sonunda sessizliğini bozdu.

ceyda.jpg

CEYDA DÜVENCİ'DEN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Yaklaşık 8 yıldır mutlu bir evlilik yaşayan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliğine nazar değdi. Boşanacaklar söylenen çift sessizliğini korurken, ortaya atılan son iddia sonrasında Düvenci paylaşım yaptı.

bulent.jpg

TEKRAR BOŞANMA İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

Geçen aylarda yine oraya çıkan iddia sonrasında Bülent Şakrak, haberleri tiye almış, boşanma haberlerini yalanlamıştı. Tekrar gündeme boşanma iddiası sonrası bu kez Ceyda Düvenci açıklama yaptı.

ceydaaduvenci.jpg

"ARTIK SESSİZ KALAMAM"

Boşanma iddiaları karşısında dayanamayan Ceyda Düvenci, "Artık sessiz kalamam" diyerek "Biz gayet mutlu bir çiftiz. Hiçbir sorun yok" diyerek yalanladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN