Çeyizciler bu Cuma BİM'e koşacak! Süpürge, blender seti, cam setler... Fiyatlara mutlaka bakın!

Çeyizciler bu Cuma BİM'e koşacak! Süpürge, blender seti, cam setler... Fiyatlara mutlaka bakın!

Türkiye'deki en büyük perakende zincirlerinden biri olan BİM, 20 Nisan tarihinde müşterileri için çok özel bir indirim kampanyası düzenliyor. 20 Nisan kataloğunda, müşterilerin dikkatini çeken birbirinden farklı ve uygun fiyatlı ürünler yer alıyor. Bu indirimler sayesinde, birçok kişi ev ihtiyaçlarını uygun fiyata karşılayabilecek. İşte o ürünler...

20 Nisan'da geçerli olacak A101 indirim kampanyası ile birlikte müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunuluyor. Kampanya kapsamında, Nehir servis gereçleri 55 TL, metal ayaklı 6 kişilik masa takımı 2.990 TL, bayan Eva kapalı terlik 59 TL'den satışa sunulacak. Bunun yanı sıra, Karakter Lisanslı Tek Kişilik Çarşaf Seti 149 TL, Silk&Blue Kız Çocuk Slip 3'lü 32,95 TL, Triathlon Işıklı Scooter 269,95 TL ve daha birçok üründe büyük indirimler yapılacak. A101'in 20 Nisan indirim kampanyası, müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunarak, ekonomik zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

20 nisan BİM'de inanılmaz ürünler

BİM market zinciri, 20 Nisan'da gerçekleştireceği indirim kampanyasıyla müşterilerine büyük fırsatlar sunuyor. Yayımlanan katalogda, Braun blender seti 1799 TL, Philips süpürge 2699 TL ve buzluk termos 299 TL gibi birçok ürün uygun fiyatlarla satışa sunulacak. Bu indirimler, BİM şubelerinin büyük ilgi görmesine neden olacak.

20 nisan BİM'de inanılmaz ürünler

Paşabahçe markası, geniş bir ürün yelpazesiyle ev dekorasyonu ve mutfak gereçleri konusunda öne çıkan bir marka. 20 Nisan'da yapacağı indirim kampanyası ile birlikte Paşabahçe'nin bazı ürünleri oldukça uygun fiyatlara satışa sunulacak. Paşabahçe Niagara Sürahi 2500 cc sadece 79 TL, Paşabahçe Iconic Su Şişesi 1100 cc ise 33,50 TL olacak. Paşabahçe'nin Lela Su Bardağı ve Meşrubat Bardağı 3'lü setleri sırasıyla 39,50 TL ve 42,50 TL'ye satılacak. Ayrıca, Paşabahçe'nin Kristalin Lavinia Kase 1500 cc sadece 99 TL'ye, Frezya Kase 6'lı 330 cc ise 65 TL'ye alınabilecek. Diğer ürünler arasında ölçü bardakları, servis tabakları, saklama kapları ve borcam dilimli kek kalıbı gibi birçok farklı ürün yer alıyor.

20 nisan BİM'de inanılmaz ürünler

Birbirinden farklı elektronik ürünleriyle kullanıcıların beklentilerine cevap veren markaların yer aldığı ürünler, 20 Nisan tarihinde büyük indirimlerle müşterileriyle buluşacak. TCL 55" 4K Ultra HD Android Led Tv, 9.999 TL fiyatıyla en çok ilgi gören ürünlerin başında geliyor. Philips Süpürge ise 2.699 TL fiyatıyla müşterilerin dikkatini çekiyor. Ayrıca kulaklık çeşitleri, 59 TL fiyatıyla uygun bir seçenek sunarken Polosmart Tws Kulaklık 199 TL fiyatıyla hem fiyat hem performansıyla beğeni topluyor. Polosmart markasına ait diğer ürünler de indirimli fiyatlarla müşterilere sunulacak.

20 nisan BİM'de inanılmaz ürünler

Birbirinden kullanışlı ürünlerin yer aldığı 20 Nisan kampanyaları arasında, sıcak ve soğuk içeceklerinizi uzun süre koruyabileceğiniz Buzluk Termos, 299 TL fiyatıyla dikkat çekiyor. Kampanya dahilinde, piknik ve seyahatlerinizde pratik bir kullanım sağlayan Musluklu Piknik Termos da 99 TL'ye satışa sunuluyor. Termo İzolasyonlu Çanta ise sadece 135 TL'ye, yemeklerinizi saklayabileceğiniz Kapaklı Kare Kase Set ise 65 TL'ye alınabiliyor. Ayrıca kampanya kapsamında, piknik yapmak isteyenler için özel olarak hazırlanmış Piknik Seti ve katlanabilir Kamp Sandalyesi de uygun fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bunların yanı sıra, çocukların ilgiyle kullanacağı Pop Girls Tek Kişilik Nevresim Seti, Pijama Takımı ve Bermuda Takım da 20 Nisan indirimlerinde yer alıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN