Çiçeklerin arasında gizli bir yengeç var! 10 saniyede bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor! Zeka seviyeni test et

Çiçeklerin arasında gizli bir yengeç var! 10 saniyede bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor! Zeka seviyeni test et

Bu çiçek tarlasındaki gizli yengeci 10 saniye içinde bularak zeka seviyenizi ve görüş yeteneklerinizi kanıtlayın. Yalnızca gerçek bir dahi zaman sınırı içinde saklanan yengeci bulmayı başarabilir.

Optik İllüzyonun ilginç meydan okumasında, bugün konsantrasyon seviyenizi test edeceğiz ve siz de bu tür meydan okumaları çözerek beyninizi ve zihninizi çalıştırabilirsiniz. Bugünün meydan okumasında, çiçek tarlasındaki gizli yengeci bulmanız gerekiyor ve onu bulmanız için size sadece 10 saniye verilecek. Başlangıçta bu görüntüde yengeç olmadığını hissedeceksiniz ama resme dikkatlice bakarsanız bir yengeç göreceksiniz. Yengeç, resmin herhangi bir yerinde bulunabilir ve onu bulmak için çok iyi gözlem yapmanız gerekir.

1-007.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YENGECİ BULABİLİR MİSİN?

Optik İllüzyonlar, insan beyniyle oyunlar oynamakta harikadır. Bazıları ayrıca gizli kişiliklerimizi ve arzularımızı belirlememize yardımcı olur. Ve sonra, amacı çevreniz hakkındaki farkındalığınızı test etmek olacaktır. Bu tür görsellerdeki gizli cevapları bulmayı seviyorsanız, gözlem yeteneğiniz gelişiyor ve konsantrasyon seviyeniz de artıyor. Bu tür görüntüler hem beyninizi çalıştırır hem de zamanınızı oldukça keyifli hale getirir. Bir dahiyseniz, gizli yengeci 10 saniye içinde bulun.

GİZLİ YENGECİ GÖRDÜN MÜ?

Zeka bulmacalarının yeni mücadelesinde, bugün sizin için üzerinde çok sayıda çiçek olan çok ilginç bir resim getirdik. Resmin bir yerinde gizli bir yengeç var ve kartal gözünüz varsa 10 saniyede gizli yengeci bulun. Sosyal medya üzerinde yayınlanan bu optik illüzyon resmi okuyucuları şaşırtmayı başardı. İnsanların sadece %3'ü 10 saniye için gizli yengeci görebildiği iddia ediliyor. Şimdi optik illüzyon mücadelesi ile zeka seviyeni test et. Resimdeki yengeci buldunuz mu?
Acele edin, zaman bitmek üzere.

OPTİK İLLÜZYON BULMACASI ÇÖZÜMÜ

Resimdeki yengeci 10 saniyede bulanlar birinci oldu ve hala onu arayan okuyucular aşağıdaki görselden cevabını kontrol edebilirler. Çiçeklerin arasındaki gizli yengecin doğru konumu resimde işaretlenmiştir.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN