Çiftçi "yandım Allah" dedi! 3 ton mahsulü daha hasat etmeden gitti: Sakın bu hayata düşmeyin

O ilimizde çiftçi resmen isyan etti. 3 ton mahsulünü hasat edemeden resmen kaybetti. Zararının oldukça büyük olduğunu söyleyen çiftçi, diğer üreticileri uyardı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Isparta’nın Keçiborlu ok ilçesinde çiftçilik yapan Hüseyin Selçuk, arpa tarlasının farelerin istila ettiğini söyleyerek adeta isyan etti. Farelerin tarlaya girmesiyle her yeri talan ettiğini ifade eden üretici Selçuk, "Tarlayı tertemizler etmişler. Zarar büyük, yanıyorum" sözleriyle derdini anlattı.

yeni-proje-60.jpg

SOSYAL MEDYADAN İSYANINI YAPLAŞTI

Hüseyin Selçuk, Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde arpa tarlasını ekip biçerken başına gelen bir olayı sosyal medya hesabından paylaştı. 2 dönümlük arpa ekili tarlasının farelerin istila ettiğini söyleyen üretici, isyanını vatandaşlarla paylaştı.

Selçuk, "Tarlayı tertemiz etmişler. Allah'ım. Bundan sonra domuz vurmak yok. Fareler kaldırmış arpayı, zarar büyük, yanıyorum. Nereye gitti bu arpa, bundan sonra domuzları vurursam. Sizin hakkınızdan onlar gelir" dedi.

yeni-proje-59.jpg

“EMEĞİMİZ YOK EDİLDİ”

Tarlasından 3 ton arpa hasat etmeyi beklediğini söyleyen Hüseyin Selçuk, "Dün gittiğimde bu manzara ile karşılaştım. Bir vardım tarlaya, fareler tertemiz etmiş. Emeğimiz fareler tarafından yok edildi. Tarlalarımızı korumak için ne yapacağımızı bilemiyoruz" dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir