"Çikita Muz Ajdar" mekan açılışı için öyle bir para talep etti ki... İşte dudak uçuklatan rakam

"Çikita Muz Ajdar" mekan açılışı için öyle bir para talep etti ki... İşte dudak uçuklatan rakam

Bir dönem şarkılarıyla sık sık gündeme gelen Popstar Ajdar, Beylikdüzü'nde bir mekanın açılış etkinliğine katılmak için saatlik ücret talep etti. Kendisini artık 'Hiperstar' olarak tanımlayan Ajdar'ın sahne ücreti ise resmen dudak uçuklattan cinsten.

Geçmişte şarkılarıyla gündemde olan Popstar Ajdar, Beylikdüzü'nde bir mekanın açılış etkinliğine katılmak için saatlik ücret talep etti. Kendisini artık 'Hiperstar' olarak tanımlayan Ajdar'ın bu sahne ücreti oldukça şaşırtıcıydı.

DUDAK UÇUKLATAN RAKAM

ajdar-954.jpg

Çikita Muz şarkısıyla büyük ün kazanan ve sonraki şarkılarıyla da tanınan şarkıcı Ajdar Anık, bir süredir yeni şarkılar çıkarmamıştı. Son olarak Armağan Çağlayan'ın programına katılmak için 1 milyon Euro talep ettiği gündeme gelmişti, ancak bu seferki talebi oldukça yüksekti.

Popüler şarkıları olan "Çikita Muz," "Nane," ve "Şahdamar" gibi sıra dışı parçalarıyla tanınan Popstar Ajdar, Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için saat başına tam 3 milyon 750 bin Euro talep ettiği haberleri medyada yer aldı ve bu durum ağızları açık bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN