Çılgın Dondurmacı esmer güzeli müşterisiyle yürekleri ağızlara getirdi! Parmaklarından tuttuğu gibi.. Eşi sinirden çılgına döndü

Çılgın Dondurmacı esmer güzeli müşterisiyle yürekleri ağızlara getirdi! Parmaklarından tuttuğu gibi.. Eşi sinirden çılgına döndü

TikTok'ta çektiği videolarla fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı yine ortalığı kasıp kavurdu. Dükkanına gelen kadın müşterilerle dans videoları çeken ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, seksi dansıyla ağızları açık bıraktı. Esmer güzeli müşterisiyle birlikte dans eden Çılgın Dondurmacı öyle bir şey yaptı ki izlenme rekorlarını altüst etti. İşte Çılgın Dondurmacı'nın izlenme rekorları kıran o videosu...

Çektiği dans videolarıyla milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı durmak nedir bilmiyor. TikTok hesabından sık sık videolar paylaşan Çılgın Dondurmacı bu sefer esmer güzeli müşterisiyle ortalığı kasıp kavurdu. Seksi dansıyla çevredekilerin ağzını açık bırakan Çılgın Dondurmacı kadının ellerinden tutarak öyle bir şey yaptı ki, eşi sinirden çıldırdı. Bu kadarı da çok fazla dondurmacı! Bu videoya yürek dayanmaz. Bakın Çılgın Dondurmacı esmer güzeli müşterisine ne yapmış?

MİLYONLARCA TAKİPÇİYE ULAŞTI

Sosyal medyada paylaştığı dans videolarıyla ünlenen ve milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı yine tarzını konuşturmaya devam ediyor. 'Kalbimsin' adlı şarkı çıkartan Çılgın Dondurmacı müşterileriyle dolu dizgin dans edip eğlenmeye devam ediyor. Genellikle kadın müşterileriyle dans eden dondurmacı takipçileri tarafından sık sık eleştirilmekte.

kmgfgfgf-19.jpg

ESMER GÜZELİYLE ORTALIĞI KASIP KAVURDU

YouTube hesabından yeni bir video paylaşan Çılgın Dondurmacı esmer güzeli müşterisiyle kendi şarkısının remiks versiyonunda dans etti. Kendini şarkıya kaptıran Çılgın Dondurmacı seksi dansıyla herkesi şok etti. Çevredekilerin ağzı açık kaldı.

kmfdfdd-1.jpg

ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ HERKES ŞOK OLDU

Kendini tezgahın önüne atan Çılgın Dondurmacı esmer güzeli kadının ellerinden tutarak öyle bir şey yaptı ki eşi sinirden çıldırdı. Kimse bu hareketi beklemiyordu. Eşi bir anlık sinirle eline aldığı sopayı dondurmacıya fırlattı. Yer yerinden oynadı.

kmfdfddf-33.jpg

"VİDEOLAR RESMEN ŞİFA DEPOSU"

Video kısa sürede 5 milyona yakın izlenirken dünyanın her yerinden yorum yağdı. Gelen yorumlarda öne çıkan ise "Videolar resmen şifa deposu, helal olsun dondurmacıya." oldu.

kmfdfd-54.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NEREDE?

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın nerede yaşadığı ve dükkanının nerede olduğu merak konusu oldu. Peki Çılgın Dondurmacı nerede yaşıyor? Çılgın Dondurmacı'nın dükkanı nerede?

kmfdfdfd-38.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN