Çılgın Dondurmacı iki Rus turistle öyle şeyler yaptı ki görenler bile utandı! Eşi sinirden çıldırdı: Sopayı aldığı gibi...

Çılgın Dondurmacı iki Rus turistle öyle şeyler yaptı ki görenler bile utandı! Eşi sinirden çıldırdı: Sopayı aldığı gibi...

TikTok'ta çektiği dans videolarıyla fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı sınırları zorlamaya devam ediyor. Dükkanına gelen kadın müşterilerle birlikte dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı 2 Rus turistle öyle bir dans etti ki görenler şaştı kaldı. Genç kızlarla birlikte kendinden geçen Çılgın Dondurmacı erotik dansıyla ağızları açık bıraktı. Olanları gören eşi ise ortalığı birbirine kattı. İşte Çılgın Dondurmacı'nın Rus turistlerle erotik dansı...

Çektiği dans videolarıyla ünlenen ve milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı durmak ne bilmiyor. Sosyal medya hesaplarından kadın müşterileriyle birlikte ettiği dans videolarını paylaşan Çılgın Dondurmacı gündemde en çok konuşulan isimlerden biri. Genellikle kadın müşterileriyle birlikte dans etmeyi tercih eden Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırları çok zorladı. İki Rus turistle birlikte dans eden Çılgın Dondurmacı erotik dansıyla herkesin ağzını açık bıraktı. Genç kızların rahat tavırları çevredekileri şaşkına çevirirken ortalık bir anda karıştı. Çılgın Dondurmacı'yı o halde gören eşi kadınlarla saç baş kavga etti. İzleyenler şok oldu! Bakın Çılgın Dondurmacı'nın son videosunda neler olmuş?

İKİ RUS TURİSTLE ÖYLE BİR DANS ETTİ Kİ...

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı dans videolarıyla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı artık dünya çapında tanınan bir isim haline geldi. Milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı son videosuyla yine rekor kırmaya devam ediyor. İki Rus turistle dans eden Çılgın Dondurmacı tam 3 milyona yakın izlendi. Erotik dansıyla ağızları açık bırakan dondurmacı yine yaptı yapacağını.

kmgfggf-1.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

YouTube üzerinden paylaştığı video ile gündeme bomba gibi düşen Çılgın Dondurmacı iki genç turistle ortalığı yaktı geçti. Erotik dansıyla ağızları açık bırakan Çılgın Dondurmacı 3 milyona yakın izlendi. Dünyanın her yerinden yorum alan Çılgın Dondurmacı'ya 'Nice video, very nice' yorumları yapıldı.

kmfgfggf.jpg

TURİSTLERE SAÇ BAŞ DALDI

Çılgın Dondurmacı'nın iki Rus turistle erotik dansını gören eşi sinirden çıldırdı. Sinirden ne yapacağını bilemeyen eş apar topar dükkana gelerek ortalığı birbirine kattı. Aldığı sopayla turistlerle saç baş kavga etti. Çevredekiler zar zor ayırdı. İzleyenlerin hepsi şok oldu!

kmgfgfgf-11.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NEREDE?

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın nerede yaşadığı ve dükkanının nerede olduğu merak konusu oldu. Peki Çılgın Dondurmacı nerede yaşıyor? Çılgın Dondurmacı'nın dükkanı nerede?
İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

mgfgfgf-1.jpg

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

kmgfgfgf-12.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN