Çılgın Dondurmacı müşterisine öyle bir şey yaptı ki eşi boşanma kararı aldı! "Artık daha fazla dayanamam" dedi

Çılgın Dondurmacı müşterisine öyle bir şey yaptı ki eşi boşanma kararı aldı! "Artık daha fazla dayanamam" dedi

Sosyol medya paylaşımlarıyla kısa sürede şöhrete kavuşan ve takipçi sayısında Nusret'i zorlayan Çılgın Dondurmacı, son dans gösterisiyle sınırları zorladı. Hamile müşterisiyle yaptığı dans gösterisi eşini çok sinirlendirdi. Çılgına dönen eşi boşanma kararı aldı...

TikTok'ta çektiği dans videolarıyla ünlenen ve fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı sınırları zorlamaya devam ediyor. Dükkanına gelen kadın müşterilerle utanma nedir bilmeden dans eden Çılgın Dondurmacı sınırı bu kez iyice aştı. Hamile müşterisine öyle bir şey yaptı ki gören herkes şok oldu. Videoyu izleyen eşi sinir küplerine bindi. Sinirden çılgına dönen eş boşanma kararı aldı! Bakın Çılgın Dondurmacı hamile müşterisine yapmış?

Dans videolarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Çılgın Dondurmacı sınır tanımamaya devam ediyor. Dükkanına gelen kadın müşterilerle dans eden Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı aştı. Hamile kadınla yaptıkları herkesi şok etti. Öyle bir şey yaptı ki ağızlar açık kaldı! Utanması da kalmamış.

Çılgın Dondurmacı bu sefer sert duvara çarptı. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolarla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı öyle bir şey yaptı ki izleyenler şaştı kaldı. Müşterisinin hamile olması umurunda bile olmadı. Videoyu izleyen eşi sinirden küplere bindi. Yeter be adam! Bakın neler olmuş?

SERT DUVARA TOSLADI

TikTok paylaşımlarıyla izlenme rekorları kıran ve milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, bu sefer sert duvara tosladı. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Ortalık bir anda karıştı, eşi olaya dahil dolu. Dükkanına gelen hamile müşterisiyle yaptıkları bu sefer affedilmedi.

kmdffd-1.jpg

KIVRAK DANSIYLA HERKESİ ŞOK ETTİ

Dükkanına gelen hamile müşterisiyle dans eden Çılgın Dondurmacı, şovuyla ağızları açık bıraktı. Kadının ağzı burnundayken yaptığı kıvrak dansı yok artık dedirtti. İzleyenler şaştı kaldı, bu nasıl hamile?

kmfffd.jpg

KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ ARKAYA GÖTÜRDÜ

Daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı, hamile kadını kolundan tuttuğu gibi tezgahın arkasına götürdü. İzleyenler sadece baka kaldı. Sosyal medya kullanıcılarından tepkiler üst üste gelirken 'Şu rezilliğe bak Allah ıslah etsin' yorumları yapıldı.

kmdffd.jpg

BOŞANMA KARARI ALDILAR!

Videoyu izleyen Çılgın Dondurmacı'nın eşi sinir küpüne döndü. Ortalığı ayağa kaldırdı. Eşiyle tartıştığı iddia edilen Çılgın Dondurmacı'nın boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Çıkan iddialara henüz bir cevap gelmezken, iki tarafında konuşmaması kafalarda soru işareti oluşturdu.

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

jmfdf.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor.

Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı "Kalbimsin" de Mehmet Dinç'e aittir.

İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN