Çılgın Dondurmacı sınırı bu sefer aştı! Genç kızı kolundan tutarak arka tarafa götürdü: Öyle bir şey yaptı ki...

Çılgın Dondurmacı sınırı bu sefer aştı! Genç kızı kolundan tutarak arka tarafa götürdü: Öyle bir şey yaptı ki...

TikTok'ta çektiği videolarla fenomen haline dönüşen Çılgın Dondurmacı, son videosuyla yine gündeme bomba gibi düştü. Milyonlarca takipçiye ulaşan ve her videosuyla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı, dozu bu sefer aştı. Dükkanına gelen kadın müşterileriyle dans eden Çılgın Dondurmacı bu sefer öyle bir şey yaptı ki görenler şaştı kaldı. Kadını kolundan tutarak arka tarafa götürdü! İzleyenler ne yapacağını şaşırdı! Bakın Çılgın Dondurmacı kadın müşterisiyle neler yapmış?

Çektiği dans videolarıyla ünlenen ve sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Çılgın Dondurmacı, bu sefer sınır filan tanımadı. Kadın müşterileriyle birlikte dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, son videosunda ağızları açık bıraktı. Kadın müşterisine kendini kaptıran dondurmacı dayanamadı konundan tutarak arka tarafa götürdü. Çevredekiler öylece baka kaldı! İşte Çılgın Dondurmacı'nın gündeme bomba gibi düşen o videosu...

DÜNYANIN HER YERİNDEN GELİYORLAR

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı danslarla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, dünyanın tanıdığı bir isme dönüştü. Milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı'ya dünyanın her yerinden müşteri geliyor. Kendi yazdığı şarkıyı çıkaran ve ilginç danslarıyla dikkatleri üzerine çeken Çılgın Dondurmacı son videosunda sınırı iyice aştı.

kmfddfdf-1.jpg

KOLLARINDAN TUTARAK ARKA TARAFA GÖTÜRÜYOR

Genellikle güzel fizikli ve açık giyinen kadınlarla dans etmeyi tercih eden Çılgın Dondurmacı, yaptığı son hareketle ağızları açık bıraktı. Kadın müşterileriyle dans etmekle kalmayan Çılgın Dondurmacı artık kollarından tutarak tezgahın arka tarafına götürmeye başladı. Dondurmacının bu hareketi ise sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmekte.

kfdfddf.jpg

İZLEYENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

Intagram hesabından yeni bir video paylaşan Çılgın Dondurmacı yine sınırları iyice zorladı. Açık giyimli kadın müşterisi ile dans eden ve kendinden geçen Çılgın Dondurmacı, kadını kolundan tutarak tezgahın arkasına götürdü.

"ALLAH ISLAH ETSİN"

O anlar sosyal medyada gündem olurken peş peşe yorum yağdı. Gelen yorumların bazılarında 'Şu rezilliğe bak Allah ıslah etsin' denildi.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı "Kalbimsin" de Mehmet Dinç'e aittir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

kmdffddf-1.jpg

ÇILGIN DONDURMACI NASIL ÜNLENDİ?

Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in ilk nasıl ünlediği de merak edilen konular arasında. Maraş dondurması satan Mehmet Dinç (Çılgın Dondurmacı), Shakle Habetek isimli şarkıyla beraber müşterileriyle dans etmeye başladı. Turistik bir bölgede dondurma satan Mehmet Dinç yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır eğlenceli bir şekilde dondurma satıyorum. Daha çok turistlere hizmet ediyoruz. Yıllardır da bu dans ederek dondurma satma alışkanlığımız var. Ancak önceden video olmadığı için bu kadar tanınmamıştık. 2019 yılında bu şekilde danslarla oldukça büyük üne kavuştuk." şeklinde konuştu.

kmffdf-2.jpg

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN