Çılgın Dondurmacı yine rahat durmadı! Müşterisiyle yaptığı dans şovu ağızları açık bıraktı: Eşin bu görüntüleri sakın görmesin

Çılgın Dondurmacı yine rahat durmadı! Müşterisiyle yaptığı dans şovu ağızları açık bıraktı: Eşin bu görüntüleri sakın görmesin

TikTok'ta çektiği dans videoları ile milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, uzun süredir gündeme gelmiyordu. Dükkanına gelen müşterilerle doyasıya eğlenen ve o anları sosyal medyada paylaşan Çılgın Dondurmacı'nın son videosu akılları baştan aldı. Esmer güzeli kadın müşterisiyle yaptığı dans şovu ağızları açık bıraktı. Sakın bu görüntüleri eşin görmesin dondurmacı! İşte Çılgın Dondurmacı'nın gündem olan o dansı...

Antalya'da bulunan dondurmacı dükkanında dans videoları çekip TikTok'ta paylaşan Çılgın Dondurmacı, milyonlarca takipçiye ulaşmış durumda. Dükkanına gelen müşterilerle doyasıya dans eden ve o anları kayda alan Çılgın Dondurmacı, son videosu ile herkesin ağzını açık bıraktı. Esmer güzeli müşterisi ile yaptığı ilginç dans sosyal medyada viral oldu. Dondurmacının hareketleri ise büyük tepki aldı. Sakın bu görüntüleri eşin görmesin. Yer yerinden oynar.

ÇILGIN DONDURMACI YİNE RAHAT DURMADI

Sosyal medyada popüler olan ve dünyanın her tarafından akına uğrayan Çılgın Dondurmacı, dans şovlarına devam ediyor. Son olarak çektiği video ise gündem oldu. Kadın müşterisi ile yaptığı dansı büyük olay oldu.

yeni-proje-2024-03-20t120531-603.jpg

DANS ŞOVU AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Dükkanına gelen esmer güzeli müşterisi ile tezgah önünde dans eden Çılgın Dondurmacı, hareketleriyle ağızları açık bıraktı. Kendinden geçen Çılgın Dondurmacı, doyasıya eğlendi. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NEREDE? ÇILGIN DONDURMACI NEREDE YAŞIYOR?

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın nerede yaşadığı ve dükkanının nerede olduğu merak konusu oldu. Peki Çılgın Dondurmacı nerede yaşıyor? Çılgın Dondurmacı'nın dükkanı nerede?

yeni-proje-2024-03-20t120607-848.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

yeni-proje-2024-03-20t120623-051.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN