Çizgilerin arkasındaki gizli hayvanı kimse göremiyor! Sadece yüksek beyin gücüne sahip olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Çizgilerin arkasındaki gizli hayvanı kimse göremiyor! Sadece yüksek beyin gücüne sahip olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Optik illüzyon IQ testi: Bu görsel meydan okumada, resimdeki çizgilerin arkasına gizlenmiş bir hayvanı bulmaya çalışın. Hayvanı 11 saniyede gördün mü?

Optik illüzyon, farklı görünümlere sahip olan ve farklı şekilde algılanabilen bir nesnenin veya bir çizimin veya bir resmin akıl almaz bir gösterimidir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Birçok optik yanılsama görüntüsü, gördüklerimize dayanarak kişiliğimizin gizli yönlerini ve en derin arzularımızı ortaya çıkarabilir. Bunlar aynı zamanda zeka seviyenize biraz ışık tuttukları için psikanaliz alanının bir parçasıdır. Böyle güzel bir örnek, bir hayvanın çizgilerin arkasına gizlendiği bir optik illüzyonda görülebilir.

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HAYVANI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü, gözlerinizden bir şeyler saklayarak zihninize oyunlar oynayacak bir optik yanılsamadır. Bu illüzyon, beyninizle birlikte görüşünüzü test etmek için yaratılmıştır. Resimde çapraz çizgilerin arkasına saklanan bir hayvan görülmektedir.

Gizli hayvanı teşhis edebildiniz mi? Dolayısıyla, bu optik yanılsamadaki zorluk, gizli hayvanın yüzünü tanımlamaktır. Bu optik yanılsama görüntüsü, IQ'nuzu ve vizyonunuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

GİZLİ HAYVANI GÖRDÜN MÜ?

Çizgilerin arkasındaki gizli hayvanı bulmakta zorlanıyorsanız, yardım etmek için buradayız! Çizgilere yakından bakmak gerekiyor. Şimdi, çözmekte zorlanıyorsanız, gözlerinizi kısmayı deneyin veya ekranınızı yukarı ve aşağı kaydırın.

Optik illüzyonlar her zaman beynimizin nasıl çalıştığına dair büyüleyici bilgiler verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Öyleyse bize söyleyin, bu optik illüzyonda maymunu gördünüz mü?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Resmi yukarı aşağı kaydırırsanız ve görüntüyü biraz eğerek çapraz çizgilerin gerisinde maymunu görebileceksiniz. Sadece keskin gözlü insanlar çizgilerin arasındaki gizli maymunu görebiliyor.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN