CNBC-e geri dönüyor: İlk programı belli oldu

CNBC-e geri dönüyor: İlk programı belli oldu

CNBC-e kanalı 9 yılın ardından Türkiye’deki yayın hayatına yeniden başlıyor. Kanalda yayınlanacak ilk program Letterbox Türkiye olurken, sunucusu ise ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı oldu.

Bir dönemin popüler televizyon kanalı CNBC-e geri dönüyor. Resmi X hesabından paylaşılan “Merhaba!” mesajıyla dönüşünü duyuran kanal, sokak reklamlarıyla da tanıtımını yapmaya başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı’nın sunuculuğunu üstleneceği bir yarışma programıyla CNBC-e’nin geri dönüşünü başlatacağı öğrenildi. Kirazcı, 7 Haziran’da sezon finali yapacak olan Kızılcık Şerbeti dizisine veda ettikten sonra yeni görevine başlayacak.

1-015.jpgYiğit Kirazcı

İLK PROGRAM LETTERBOX TÜRKİYE

Shine Medya’nın sahibi Adil Şentekin ile anlaşan Yiğit Kirazcı, 9 yıl aradan sonra Türkiye’de yeniden yayınlanacak olan İngiltere’nin fenomen yarışma programı Letterbox Türkiye’nin sunuculuğunu üstlenecek. Program, yaz boyunca CNBC-e’de ekrana gelecek.

Kanalda ayrıca eskisi gibi ekonomi programların yoğunlukla yer alması ve akşam saatlerinde de farklı yabancı dizilerin yayınlanması bekleniyor. Ancak şimdilik içerik konusunda ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN