Çocuktan Al Haberi yarışmasında çok sevilmişti! Çitos Efe kocaman oldu: Son halini gören çok şaşırıyor

Çocuktan Al Haberi yarışmasında çok sevilmişti! Çitos Efe kocaman oldu: Son halini gören çok şaşırıyor

Bir zamanların sevilen ve en çok izlenen çocuk programı olan 'Çocuktan al haberi' nde sevimliliği ve yemeklere düşkünlüğü ile popüler olan Çitos Efe lakaplı Efe Koçyiğit kocaman oldu. Çitos Efe'nin son halini gören çok şaşırıyor...

Bir dönemin sevilen programı Çocuktan Al Haberi'nin yıldızı Çitos Efe lakaplı Erzurumlu Efe Koçyiğit son haliyle yeniden gündeme geldi. Yemeklere olan düşkünlüğü, Erzurum şivesiyle konuşması ve danslarıyla çok sevilen Çitos Efe şimdi kocaman bir delikanlı oldu.

efe-9706.webp

ÇOCUKTAN AL HABERİ YARIŞMASINDA ÇOK SEVİLMİŞTİ! ÇİTOS EFE KOCAMAN OLDU: SON HALİNİ GÖREN ÇOK ŞAŞIRIYOR

Çitos Efe lakabıyla çok sevilen EfeKoçyiğit, şimdilerde 12 yaşına girdiği görüntüsü yıllar sonra tekrar gündem oldu. Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan Çitos Efe'yi görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. İşte 'Çitos Efe' Efe Koçyiğit'in son hali!

8-1685610838.webp

Çitos Efe, programda en sevdiği yemeklerin ayran çorbası, yoğurt çorbası, tavuk pilav ve dolma olduğunu söylemişti.

17.webp

Programda sevimli tavırlarıyla dikkat çeken Koçyiğit obezite sorunu yaşıyordu.

9-1685610838.webp

19.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN