Çok Güzel Hareketler 2 Emre Aslan neden yok, neden ayrıldı?

Çok Güzel Hareketler 2 Emre Aslan neden yok, neden ayrıldı?

Star TV'nin sevilen programlarından Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla dürüyor. Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın eşlik ettiği şov programı 5. sezonuna yine Eser Yenenler sunuculuğu ile başlayacak. Bu sezon için çok sevilen bazı isimlerden ayrılık haberleri daha öncesinde gelmişti. Ayrılan oyuncuların arasında Emre Aslan'da yer alıyordu. Peki, Çok Güzel Hareketler 2 Emre Aslan neden yok, neden ayrıldı? İşte detaylar..

Çok Güzel Hareketler 2'nin altyapı kadrosunda rol alan yakışıklı oyuncu Emre Aslan daha sonra performansını çok iyi sergiledi ve daha fazla rol üstlendi. Seyirciler tarafından da ilgiyle izlenen başarılı bir oyuncunun Çok Güzel Hareketler 2'nin 5. sezonuna da devam etmesi düşünüldü.

Çok Güzel Hareketler 2 Emre Aslan

EMRE ASLAN'DAN ÇOK GÜZEL HAREKETLER KADROSUNA VEDA

Geçtiğimiz hafta Instagram sayfasında paylaştığı bir gönderide diziye veda ettiğini duyuran yakışıklı oyuncu, Çok Güzel Hareketler ekibi ile 19 yaşındayken tanıştığını ve 5 yıldır bu ekibin kendisi için bir aile olduğunu söyledi. Tüm ekibe minnettarlılarını dile getiren Emre Aslan, son teşekkürünü de Yılmaz Erdoğan'a etti.

Çok Güzel Hareketler 2 Emre Aslan

Genç oyuncu bu paylaşımı sonrası Tiktok ve İnstagram fenomeni sevgilisi Cemre Solmaz başta olmak üzere diğer eski ekip arkadaşlarının destek yorumlarıyla karşı karşıya kaldı. Emre Aslan hem Tiktok'ta hem de İnstagram'da tanınan isimlerden biri haline geldi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN