Çoklu ilişki itirafıyla Müge Anlı'ya damga vurmuştu... Derya'nın paylaşımını görenlerin ağzı açık kaldı! Bunu da yapmazsın

Çoklu ilişki itirafıyla Müge Anlı'ya damga vurmuştu... Derya'nın paylaşımını görenlerin ağzı açık kaldı! Bunu da yapmazsın

Müge Anlı programına katılan ve çoklu ilişki itirafıyla herkesin ağzını açık bırakan Derya Yalçınkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Sık sık Intagram hesabından paylaşımlarda bulunan Derya, bu sefer sınırı çok aştı. Profil fotoğrafını oğlu ile değiştiren Derya'nın bu paylaşımını görünce gözlerinize inanamayacaksınız.

Her yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan Derya olayı tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yaptığı çoklu ilişki itirafıyla herkesin ağızını açık bırakan Derya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Kendi fotoğrafını paylaşan Derya, yazdıklarıyla herkesi ters köşe yaptı. Bunu da yapmazsın!

YAYIN YASAĞI GELMİŞTİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve anlattıklarıyla tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Derya Yalçınkaya olayı halen izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Yaşananlar sonrası olaya yayın yasağı gelirken ortaya atılan iddialarla ilgili hukuki süreci devam etmekte.

yeni-proje-16.jpg

SON PAYLAŞIMI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Olayın baş kahramanı Derya Yalçınkaya sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Intagram hesabının profil fotoğrafına oğlu ile bir kareyi koyan Derya Yalçınkaya, hız kesmeden flaş paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

b56-002.jpg

Derya Yalçınkaya'nın TikTok hesabından paylaştığı son video ise herkesi şaşırttı. Yapılan paylaşımda "Dağ olsa bu kadar ihanete yıkılırdı. Ama ben yıkılmadım" ifadeleri yer aldı. Video yarım milyona yakın izlenme aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN