Yıldırım’da ulaşım hamlesi

Yıldırım’da ulaşım hamlesi

Kentin 17 ilçesinde altyapı ve üstyapı yatırımlarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesi Baruthane Mahallesi’nde yer alan 1. Yüksel Sokak’ta asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yıldırım ilçesi Baruthane Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1. Yüksel Sokak’ta, 1000 tonluk kazı ve dolgu işlemi tamamlandı. 400 metrelik yolda yürütülen çalışmaların devamında ise 700 ton asfalt kaplama imalatı gerçekleştirilecek.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede ulaşımın daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi amaçlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN