Çöp Adam dizisinde aranan oyuncu bulundu! Peri’nin annesini canlandıracak isim bakın kim çıktı

Çöp Adam  dizisinde aranan oyuncu bulundu! Peri’nin annesini canlandıracak isim bakın kim çıktı

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Çöp Adam yeni bölümü ile heyecan zirveye taşıyor. Hikaye tam gaz devam ederken Pelin'in annesi İpek karakterini canlandıracak karakter hakkında da araştırmalar hız kazandı. Dizide Peri karakterini hayat veren Elçin Sangu'nun annesi rolünde diziye dahil olacak oyuncu belli oldu. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

Her hafta yeni bir heyecan ile izleyicileri ekran başının kilitleyen Çöp Adam dizisi Star TV'de izleyicilerle buluşuyor. Oldukça Sürükleyici bir hikayeye sahip olan diziye yeni karakterler de dahil olmaya başladı. Başrollerinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı çöp adam dizisinde Pelin'in annesine hayat verecek oyuncu belli oldu. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

PERİ'NİN ANNESİ BELLİ OLDU


Çöp Adam dizisi yeni bölümleri ile heyecanı doruklara taşıyor. Ekran başındaki izleyiciler yeni bölüm hakkında araştırmalarına devam ederken dizide Peri karakterine hayat veren Elçin Sangu'nun annesi rolündeki oyuncu da belli oldu.

cop-adam-peri.jpg

OGM Pictures imzasıyla Star TV'de yer alan dizide Peri’nin annesi İpek karakterine Hayat verecek oyuncu Lila Gürmen olacak. Yönetmen koltuğunda Çağrı Villa Lotusvalı'nın oturduğu Çöp Adam dizisinde heyecan devam ederken İpek karakterinin de 14 bölümde hikayeye dahil olacağı duyuruldu.

cop-adam-ipek.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN