Çöp Adam dizisine tepki yağıyordu, Gerçek bambaşka çıktı! Ne aldatma ne metres, bakın işin aslı neymiş

Çöp Adam dizisine tepki yağıyordu, Gerçek bambaşka çıktı! Ne aldatma ne metres, bakın işin aslı neymiş

Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarının hikayeleri ekranlarda yer almaya devam ediyor. Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda,Yalı Çapkını derken gözler bu kez de Çöp Adam dizisine çevrildi. Her hafta heyecanı zirveye taşıyan Çöp Adam dizisi eleştirilerin odağında yer alıyor. İşte Çöp Adam dizisi hakkında yapılan yorumlar…

Çöp Adam dizisinde özünde farklı iki sorunla yüzleşen iki karakterin hayat hikayeleri ekrana taşınıyor. Tamer ve Peri karakterlerinin hayat hikayelerine tanıklık eden izleyiciler ekranlara gelen sahnelere tepki gösteriyor. Birlikte olmaya çalışan Tamer ve Peri izleyiciler tarafından eleştiriliyor. Tamer'in eşini aldatmasına tepki gösteren izleyiciler tepkilerini sosyal medya üzerinden aktarıyor. Kullanıcıların sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlar ise oldukça dikkat çekiyor. İşte Çöp Adam dizisi hakkında yapılan yorumlar…


ÇÖP ADAM DİZİSİ ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDA YER ALIYOR


Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın başrollerinde yer aldığı Çöp Adam dizisi her hafta yeni bir olayla gündemde yer alıyor. Peri ve Tamer karakterlerine hayat veren oyuncular 2 travmatik insanı canlandırıyor. Tamer'in Küçükken çok etkilendiği bir kadına benzeyen bir kadına kaçırılmasıyla bütün hayatı değişiyor. Peri’yi gördüğü anda kaçırma kararı alan Tamer Genç kadına mahzene kapatır.

cop-adam-ne-zaman-yayinlanacak.jpg


Peri’nin Tamer'i aşık olması ile birlikte olaylar farklı bir boyuta taşınırken Tamer’in evliliği yıkılma aşamasında gelir. Tamer eşi Berrin'i çok sevse de kendisi ile hemen hemen aynı bir tramvaya sahip olan Peri’yi de arkada bırakmak istemez. 5. bölümüyle ekranlarda yer alan Çöp Adam dizisi her hafta heyecanı zirveye taşıyor.


AŞKLARI BİR ANDA ALEVLENDİ


Peri'yi mahzenden çıkararak zeytin bahçelerine götüren ve onunla daha da yakınlaşan Tamer, Peri'yi özgür bırakma kararı alır. Duyduğu karar ile şaşıran Peri ise ne yapacağını bilemez. Tamer yaptığı şeylerden suçluluk duyarken Peri'nin ihbar etme ihtimaline onu rağmen serbest bırakır.


Eşi ve kız kardeşine çıplak bir şekilde banyoda ölü halde bulan Peri oldukça travmatik bir durum içerisinde yer almaktadır. İntihar etmeye kalkışan Peri kendisine doğum gününde alınan uzun elbiseyi giyerek sokaklarda dolaşmaya başlar.Tam da hayatından vazgeçtiği anda Tamer ile karşılaşan Peri hiç beklenmedik bir olayın içerisinde kendini bulur.
Peri ve Tamer gittikleri otelde beraber olduktan sonra Peri, çok değişik bir karaktere bürünür.

cop-adam-dizi-yorumlari.jpg

Bileğini keserek intihar etmeye kalkışan Peri’yi kurtaran kişi tabii ki de Taner olur. Yaşanan olaydan sonra Peri, Tamer'in ailesinin yanına gitmesini engellemek için elinden gelen her şeyi yapar. Berrin'in ise yaşananlardan şüphelenmeye başlarken Tamer’de Peri ve Berrin arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. Tamer ailesini seçip eve dönerken Peri de hiç beklenmedik bir hamle yapar. Ailecek yedikleri yemekte ortaya çıkan Peri herkesi şaşırtır.

İZLEYİCİLERİN TEPKİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ


İlerleyen bölümlerde neler olacağı merakla beklenirken aldatma, metres gibi durumlar izleyicilerin tepkisine neden oluyor. Dizideki duygu geçişleri Peri’nin farklı bir karakteri olduğunu gözler önüne sererken, dizide git gide tuhaf bir hal almaya başladı.

cop-adam-beerin-tamer.jpg


Star TV ekranlarında yer alan Çöp Adam dizisi konusuyla herkesin tepkisini alıyor. Çöp Adam dizisine sosyal medya üzerinden yapılan yorumlar dikkat çekerken her gün farklı bir yorum da gündemde yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN