Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alınmıştı: Şehinşah serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alınmıştı: Şehinşah serbest bırakıldı

Şehinşah lakaplı Ufuk Yıkılmaz, 7 sene önce yayınladığı 'Sayın Türk' isimli şarkısı nedeniyle Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı. Daha önce de birkaç kez aynı şarkı nedeniyle gözaltına alınan Şehinşah, serbest bırakıldı.

'Protest rap' denildiği zaman akla gelen isimlerden biri olan Şehinşah mahlaslı Ufuk Yıkılmaz, 7 yıl önce yayınladığı 'Sayın Türk' isimli şarkısı nedeniyle Cumhurbaşkanına hakaretten dün sabah gözaltına alındı.

sehinsah3.jpg

Gözaltına alındığı haberini sosyal medya platformu X hesabından paylaşan rapçi, daha önce de birkaç kez aynı şarkı ve nedenle gözaltına alınmıştı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Şehinşah, serbest bırakıldığını duyurdu.

haber-gorseli.jpg

Yıkılmaz, Instagram hikayesinden yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar ben gözaltına alındım ama sonra da salıverildim. Her zaman olduğu gibi. Her zaman çağırılıyorum, diyorum ki "Ne alaka" sonra salıyorlar. Bu bir rapçinin rutini." ifadelerini kullandı.

sehinsah.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN