Cüzdanınızdaki 5 TL'yi hemen kontrol edin! 5 TL'niz aslında 50 bin TL olabilir! Nasıl mı? İşte böyle...

Cüzdanınızdaki 5 TL'yi hemen kontrol edin! 5 TL'niz aslında 50 bin TL olabilir! Nasıl mı? İşte böyle...

Son zamanlarda gündemde yer alan hatalı para basımıan dair yeni gelişmeler yaşandı. Hatalı para basımına yeni bir miktar daha eklendi. 50 ve 200 TL'lik hatalı basılan banknotların üzerine gözler 5 TL'ye dikildi. 5 TL'lik banknotlarda hata yapıldığı duyuruldu. Koleksiyoncular tarafından ilgi gören hatalı 5 TL banknotları ise şimdiden satışa koyuldu. Hatalı basılan 5 TL'yi 50 bin TL üzerinde satışa çıkardı. İşte tüm detaylar...

HATALI BASIM 5 TL!

Ülke gündeminde yer alan hatalı basın banknotlar bu kez 5 TL'de dikkat çekti. Van'ın İpekyolu ilçesinde alışveriş yapmak üzere markete giden Sezgin Yılmaz'ın alışveriş sonrasında aldığı 5 TL'nin hatalı basım olduğu ortaya çıktı. 5 TL'nin sağ üst köşesinde yer alan 5 rakamının yarısının olmadığını belirten Sezgin Yılmaz, Merkez Bankası'na götürdüğü banknotun hatalı basım olduğunu açıkladı.

Koleksiyoncuların dikkatini çekeceği düşünülen 5 TL'lik banknotu 50 bin TL karşılığında satışa çıkardı. Düzce'de ise ortaokul öğrencisi Yasenur Durmaz da aynı şekilde 5 TL'lik banknotun hatalı basım olduğunu fark ederek sosyal medya üzerinden satışa çıkardı.

5 TL'lik hatalı basım banknotu 1000 TL karşılığında satışa koydu. Uzaktan eğitim için bilgisayar alma hayali kuran 13 yaşındaki Yasenur Durmaz hatalı banknot hakkında açıklamalarda bulundu. Ortaokul ikinci sınıf öğrencisi olduğunu belirterek online ders gördüğünü açıkladı.

10-ucf6.webp

HATALI BASIM 200 TL!

Sık sık gündeme gelen hatalı banknot basımları ile birlikte Samsun ilimizin Bafra ilçesinde ikamet eden Hüseyin Güzel'den de açıklama geldi. Koleksiyon değeri taşıdığına dair iddialarda bulunan Hüseyin Güzel yanlış basım 200 TL'yi satışa koydu.

Hatalı basım 200 TL'yi koleksiyonculara 55 bin TL tutarında değer biçti. Hüseyin Güzel üzerinde 2 sıfırı olmayan 200 TL'sinin bir an önce satılmasını istediğini duyurdu.

e2diapxxwaivdah.jpg

HATALI BASIM 50 TL!

Bir diğer hatalı basım ise Trabzon'un Tonya ilçesinde ikamet eden Şerafettin Erbil'den geldi. Müşterisinden gelen hatalı basım 50 TL ile birlikte gündemde yerini aldı. İnternet üzerinden araştırma yapan Şerafettin Erbil 50 TL'lik banknotun hatalı basım olduğunu belirtti.

Koleksiyoncuların ilgi duyduğunu öğrenen Erbil, hatalı basım 50 TL'nin fotoğraflarını çekerek 80 bin TL'ye satmayı hedefledi. En yüksek teklifi veren koleksiyoncuya ise parayı takdim edeceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN