Daha cicim ayı bitmeden boşanıyor! Şeyma Subaşı ve Meedo hakkında şok iddia, Meedo bavulunu alıp ülkeyi terketti

Daha cicim ayı bitmeden boşanıyor! Şeyma Subaşı ve Meedo hakkında şok iddia, Meedo bavulunu alıp ülkeyi terketti

Türkiye'de magazin sayfalarını sık sık meşgul eden Şeyma Subaşı, yeniden gündeme geldi. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünya evine girmesiyle tüm dünyanın dikkatini çeken güzel isim, 3 gün 3 gece süren bir düğün yapmıştı. Son gelişme ile birlikte mutlu çift arasında ayrılık iddiaları paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Magazin dünyasının eksik olmayan isimlerinden birisi olan Şeyma Subaşı yeniden gündeme geldi. Acun Ilıcalı'nın eski eşi olan Şeyma Subaşı, yaptıklarıyla ismini tüm dünyaya duyurmayı başarmıştı. Son olarak Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyevine giren güzel fenomen, 3 gün 3 gece süren düğünü ile dünyanın dikkatini çekti.

O DÜĞÜNE BU AYRILIK YAKIŞMADI

Mutlu bir sevgililik döneminden geçen çift, mutluluğunu evlilikleriyle taçlandırdı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile birlikte viral olan Şeyma Subaşı, iddiaların hedefi oldu. Son paylaşılan gelişmelere göre, çiftin arasının bozulduğu ve evliliklerinde mutluluğu bulamadığı söyleniyor.

Boşanma aşamasına kadar ilerledikleri iddia edilen çift üzerinde, Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çifti Sabah'tan Bülent Cankurt'un yazısıyla gündeme geldi. Dünyanın dikkatini çekmeyi başaran çiftin arasındaki gerginlik, henüz balayındayken başlamıştı.

misirli-milyarder-mohammed-alsaloussi-sevgilisi-seyma-subasi-icin-miami-den-ev-aldi-1619428473.webp

ŞEYMA SUBAŞI'NIN MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ

Cankurt'un yazısında göre; henüz dört ay boyunca evli olan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çifti, boşanmak için resmi bir süreç başlattı. Çift, evliliklerin ikinci haftasında, balayı yaparken sorunların alevlendiği dikkatleri çekmişti. Paylaşılanlara göre, çift arasında ciddi bir tartışma meydana geldi.

İstanbul'da bir kulüpte yaşanan anlar sonrasında Meedo ülkeyi terk etmiş. Şeyma Subaşı ve Meedo çifti geçtiğimiz hafta boşanma protokolünü mahkemeye sunmuşlar. Protokolün imzalanmasıyla birlikte ilk celsede boşanılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN