Daha önce 4 defa milletvekili aday adayı olmuştu! İbrahim Tatlıses resmen açıkladı! Bir kez daha aday olacak mı?

Daha önce 4 defa milletvekili aday adayı olmuştu! İbrahim Tatlıses resmen açıkladı! Bir kez daha aday olacak mı?

Her defasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a sevgi ve saygısını dile getiren çözüm sürecinde de Erdoğan'ın yanında yer alan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in 4 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Milletvekili aday adayı olup olmayacağı merak konusuydu. Ünlü türkücü merak edilen soruyu yanıtladı.

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılarak "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Az önce de şarkı sözlerimi söyledi çok mutlu oldum. Sizleri çok seviyorum. Cumhurbaşkanım için buradayım. O beni davet etti. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Allah hepinizden razı olsun" açıklamasıyla adından söz ettiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Milletvekili aday adayı olup olmayacağı merak konusu olmuştu.

Daha önce 4 defa milletvekili aday adayı olan sanatçı İbrahim Tatlıses, merak edilen soruyu yanıtladı.

RESMEN AÇIKLADI

Her defasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a sevgi ve saygısını dile getiren çözüm sürecinde de Erdoğan'ın yanında yer alan İbrahim Tatlıses'in 5. kez aday olup olmayacağı bir süredir merak ediliyordu.

Oda TV'ye konuşan ünlü türkücü bir kez daha Şanlıurfa'dan aday adayı olacağının sinyalini verdi. Tatlıses "Daha bir hafta var. Açıklamamı göreceksiniz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN