Daha önce bu bankalardan kredi çektiyseniz dikkat! e-Devlet'ten hemen başvurun: Paranızı geri alabilirsiniz

Daha önce bu bankalardan kredi çektiyseniz dikkat! e-Devlet'ten hemen başvurun: Paranızı geri alabilirsiniz

Son dönemlerde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar sık sık kredi çekiyor. Ancak bu ödemeleri iade alabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Daha önce kredi kullanan vatandaşlarla ilgili yeni bir duyuru yapıldı. Başvuru yapmanız halinde e-Devlet üzerinden bu ödemeleri iade alabiliyorsunuz! Peki şartlar neler? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KREDİ ÖDEMELERİNDE İADE ALINABİLİR

Kredi çekimlerinde müşteriler için hayat sigortası zorunlu bir uygulama olarak sunuluyor. Eğer krediyi çeken kişi vefat ederse sonrasında sorun yaşanmaması için sunulan hayat sigortası konusunda müşterilerin dikkatli olması ve sigorta yapılıp yapılmadığı ile ilgili belgeyi dikkatli şekilde incelemesi gerekiyor. 

Hayat Sigortası Primleri İade Alınabilir

Eğer müşteri bankada imzaladığı belgede hayat sigortasını gözden kaçırırsa ve sigortadan vazgeçmek istiyorsa e-Devlet sistemi üzerinden dilekçe verip başvurarak sigorta prim ödemesini iade alabiliyor. Hayat sigortası primlerinin iade alınması için e-Devlet sistemine giriş yaparak başvuru oluşturmak gerekiyor. Hayat sigortası krediyi çeken kişi için gerekli olmasa bile banka politikalarında böyle bir durumun yaşanması halinde hayat sigortası kişinin vefat etmesi durumunda yakınlarının korunmaya alınması için sunuluyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN