Deli Yürek dizisi ile yıldızı parlamıştı! Şimdilerde bambaşka bir hayat yaşıyor! 46 yaşındaki Zeynep Tokuş'u görenler şaşırıyor!

Deli Yürek dizisi ile yıldızı parlamıştı! Şimdilerde bambaşka bir hayat yaşıyor! 46 yaşındaki Zeynep Tokuş'u görenler şaşırıyor!

200'li yıllara damga vuran 'Deli Yürek' dizisiyle Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmıştı. Dizide canlandırdığı 'Zeynep' karakteri ile gönüllerde taht kuran Zeynep Tokuş şimdilerde gözlerden uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor. Ekran hayatına son veren ünlü isim yogaya merak sardı. 46 yaşındaki Tokuş'un son hali ise görenleri şaşırtıyor.

1998 yılında yayın hayatına başlayan, başrolünde Kenan İmirzalıoğlu ve Zeynep Tokuş gibi isimlerin aldığı dizi yayınlandığı dönemde büyük bir kitle tarafından çok sevilmişti. Deli Yürek dizisiyle tanınan Zeynep Tokuş, şimdilerde ekranlardan uzak yaşamını sürüyor. geniş kitlelere ulaşan Zeynep Tokuş, şimdilerde kameralardan uzak sakin bir hayat yaşıyor.

tokus.jpg

Deli Yürek ile yıldızı parlayan oyuncu Zeynep Tokuş, oyunculuk bırakarak kendine yeni bir meslek edindi. Tokuş, kariyerine yoga eğitmeni olarak devam ediyor.

tokg.jpg

Sosyal medyayı da pek aktif kullanmayan Tokuş, sadece yoga ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Tokuş'un yaptığı zor hareketler ise takipçilerinden beğeni topluyor. 46 yaşındaki Zeynep Tokuş, fit haliyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

tokufg.jpg

Görüntüsüyle yıllara meydan okuyan Zeynep Tokuş'u görenler "Resmen gençleşiyor" yorumunda bulunuyor.

tokusj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN