Demet Evgar hayranlarını üzen kararı duyurdu! 7 aylık evli olan ünlü oyuncu yeni anne olmuştu

Demet Evgar hayranlarını üzen kararı duyurdu! 7 aylık evli olan ünlü oyuncu yeni anne olmuştu

Son yılların en başarılı kadın oyuncularının başında gelen Demet Evgar geçtiğimiz günlerde anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Anne olmasının ardından ünlü oyuncu hayranlarını çok üzecek bir karara imza attı...

Ünlü oyuncu Demet Evgar'dan herkesi üzen bir karar çıktı. Geçen aylarda kızı Mavi'yi kucağına alan Evgar, 7 ay önce Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen başarılı oyuncudan sevenlerini üzen bir haber geldi. Bakın Demet Evgar ne karar aldı?

Oyunculuğuyla beğeni toplayan başarılı oyuncu Demet Evgar Mayıs ayında 2. kez nikah masasına oturmuştu. İş insanı Levenet Babataş ile evlenen Evgar'ın 3 aylık bir kızı var. Anneliğin tadını doya doya çıkaran oyuncudan herkesi üzen bir karar geldi.

demetevgar.jpg

DEMET EVGAR KIZI MAVİ'DEN SONRA İLGİNÇ KARAR

Evliliğinde mutluluğu yakalayan Demet Evgar, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor.

evgar.jpg

Evlendikten sonra setlerden uzak kalan oyuncu, geçen aylarda kızı Mavi'yi kucağına almıştı. Dizilere dönmesi beklenen Evgar'dan sevenleri için bir haber geldi.

hallovan.jpg

DİZİ VE FİLMLERDE OLMAYACAK

Kızı Mavi'den sonra bambaşka biri olduğunu dile getiren Demet Evgar, oyunculuğu kısa bir süre askıya aldığını söyledi.

kizi.jpg

Evgar kızından dolayı dizi ve filmlerde bir süre bulunmayacağını ifade etti. Hayranları ise bu haber sonrası yorumlarla üzüntüsünü dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN