Demet Özdemir sevenlerini üzüntüye boğdu: Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Demet Özdemir sevenlerini üzüntüye boğdu: Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Dünyayla Benim Aramda' adlı dizide gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve meslektaşı Oğuzhan Koç ile 28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'de dünyaevine giren Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz aylarda aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çifti 28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki Six Senses Hotel’de dünyaevine girmişti.

Özdemir sosyal medya hesabından hayranlarını üzüntüye boğan bir paylaşıma imza attı.

Oyuncu Demet Özemir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç'un evlilik teklifine "Evet!" yanıtını vermişti. Geçtiğimiz aylarda aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan çift, düğünden birkaç gün önce bekarlığa veda partisi vermişti. Ünlü çift ayrıca yağmur nedeniyle düğünü 2 gün ertelemek zorunda da kalmıştı.

ESER YENENLER'DEN AÇIKLAMA: BİZ BU KONUYU KONUŞMUŞTUK

Ünlü çiftin görkemli düğünü magazin dünyasında uzun süre konuşulurken Murat Boz, Edis, Selin Ciğerci, Yılmaz Erdoğan, Selin Şekerci gibi pek çok ünlü isim düğüne katılmıştı. Çok konuşulan düğünde Demet Özdemir'in nikah şahidi Çilek Kokusu, No309 ve Erkenci Kuş dizilerinin yapımcısı ve Gold Film'in sahibi Faruk Turgut olurken, Oğuzhan Koç'un nikah şehitliğini ise yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'in yerine Acun Ilıcalı yapmıştı.

o.jpg

Koç'un, Ilıcalı'yı nikah şahidi yapması eleştirilere neden olurken Eser Yenenler, yakın dostunun nikah şahidi olmaması hakkında "'Hiç bozulmadım. Biz bu konuyu konuştuk zaten öncesinde. İbrahim'in düğününde nikah şahidi Oğuzhan Koç ve ben olduk diye, Oğuzhan Koç'un düğününde de bizim olmamızı beklediler. Biz öncesinde konuştuk, Yılmaz Erdoğan ile Acun abi nikah şahidi olacaktı. Yılmaz Erdoğan düğüne gelemiyordu, son anda geldi. O yüzden de Acun abi olsun dedi." açıklamasında bulunmuştu.

o2.jpg

"10 YIL SONRA İLK KEZ SÖYLÜYORUM"

'Dünyayla Benim Aramda' adlı dizide gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir, son olarak geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı ünlü sanatçı Zeynep Bastık’ın reklam yüzü olduğu markanın partisinde dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu.

Özdemir, "Şu an çalışmıyorum. Evle ilgileniyorum. Bu cümleyi benden çok nadir duyarsın. 10 yıl sonra ilk kez söylüyorum ve ben de şaşkınım hala" demişti.

SEVENLERİNİ ÜZÜNTÜYE BOĞDU

Özdemir bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz aylarda Oğuzhan Koç ile evlenen ve 'Dünya ile Benim Aramda' adlı dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, anneannesi Naziye Yener'in yaşamını yitirdiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından birlikte çekildikleri bir fotoğrafı paylaşan Özdemir, açıklama yapmadı.

i.png

"ANNEANNEM, MEKÂNIN CENNET OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir ise yaptığı paylaşımda, "Kıymetlim...Anneannem, mekânın cennet olsun seni çok seviyorum" ifadelerine yer verdi.

u.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN