Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliği 8 ay sürdü: Ortak paylaşımla duyurdular

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliği 8 ay sürdü: Ortak paylaşımla duyurdular

Bir süredir haklarında çıkan 'boşanacaklar' iddialarıyla gündemde olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç söz konusu iddiaları doğruladı. 8 ay önce evlenen çift sosyal medya hesaplarından "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldığımız doğrudur" şeklindeki ifadelerini kullanarak boşanma haberlerini duyurdu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 8 ay önce mutluluğa 'evet' diyerek evlenmişti. Evliliklerinde bir yılı dolduramayan çift hakkında geçtiğimiz günlerde 'evlilikte kriz' var haberleri gelmişti. Demet Özdemir'in bekarken yaşadığı eve geri döndüğü iddiaları üzerine Özdemir "Evliliklerde böyle şeyler olur" demişti.

GALADA YALNIZ BIRAKTI

Çift terapistine de gittikleri söylenen Özdemir ve Koç'un 'krizi' aşamadığı, Oğuzhan Koç'un yeni filminin galasında bir kez daha ortaya çıkmıştı. Oğuzhan Koç'un, Gizem Karaca ve İbrahim Büyükak ile başrolü paylaştığı yeni filminin galasında gözler Demet Özdemir'i aramıştı. Oyuncu, bir süredir aralarının açık olduğu bilinen eşini galada yalnız bırakmıştı.

Çiftin önümüzdeki günlerde boşanmak için mahkemeye başvuracağı söylenirken ikili ortak paylaşımlarıyla haklarındaki iddiaları doğruladı.

İDDİALARI PAYLAŞIMLARIYLA DOĞRULADILAR

Çift ortak paylaşımlarında şu ifadeleri kaydetti:

ftlcp0nxgaalh5a.jpg

Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN