Demet Özdemir'den kendine hediye! 2.5 milyonluk yeni aracı göze geldi! Özdemir başarısını taçlandırdı

Demet Özdemir'den kendine hediye! 2.5 milyonluk yeni aracı göze geldi! Özdemir başarısını taçlandırdı

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Demet Özdemir, başarısına başarı katmaya devam ederken oyunculuğu dillerde dolanmaya devam ediyor. Dijital platformlarda üst üste rol almasıyla beraber başarılı sonuç çıkaran Demet Özdemir, kendini ödüllendirdi. 2.5 milyonluk araç alan Özdemir'in o çok konuşulan aracı haberimizde yer almaktadır

Ard arda başarılı projelerde ismini duyuran Demet Özdemir kendisine 2.5 milyonluk araba aldı. Güzel oyuncu kendisine Volvo markalı araç almasıyla magazin gündeminde adını duyurdu.

DEMET ÖZDEMİR'DEN 2.5 MİLYONLUK ARAÇ

Ağustos ayında Oğuzhan Koç ile dünya evine giren Demet Özdemir, düğün hazırlıklarının yanı sıra iş hayatına da dört elle sarıldı. Dijital platform üzerinde yayınlanan dizisiyle büyük beğeni toplayan başarılı isim Özdemir'in peşinden markaları koştuğu bilinmektedir. Özellikle sosyal medya üzerinden yoğun ilgi gören başarılı oyuncu Demet Özdemir, iş projelerinden sonra kendini ödüllendirdiği görüldü. Ünlü isim kendine Volvo S 90 alarak 2.5 milyonluk araç sahibi oldu.

Demet Özdemir'in yeni aracı

Sevilen ismin aldığı araç sonrasında sosyal medyada gündeme gelmesiyle beraber aracına binerek sokakların tozunu attırdığı ise görüntülendi. Başarılı isim yeni projeler için hazırlık yaptığını da belirtmeden geçmedi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN