Deniz Akkaya'dan şok İtiraflar: Kızımın elinden beni polisler kurtardı

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı bir paylaşımda, kızıyla yaşadığı dramatik bir olayı ve yaşadığı büyük şoku anlattı.

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Kızıyla yaşadığı zorlu süreci anlatan Akkaya, 16 yıldır tek başına baktığı kızının kendisine şiddet uyguladığını ve 1.5 saat boyunca balkona kilitlediğini ifade etti.

Akkaya, kızının yurtdışı planlarını ve daha fazlasını öğrendikten sonra telefonuna el koyduğunu ve bunun üzerine kızının fiziksel saldırısına uğradığını belirtti. Komşuların ve güvenliğin tüm çabalarına rağmen kızının ikna edilemediğini ve sonunda polisi aramak zorunda kaldığını söyleyen Akkaya, kızının polis ekiplerine de karşı çıktığını ve kendisine iftira attığını dile getirdi.

Yaşadığı bu zorlu süreçte anneliğin zorluklarına dikkat çeken Akkaya, "Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı" sözleriyle annelik duygusunu sorguladı.

Deniz Akkaya'nın açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, birçok kullanıcı Akkaya'ya destek mesajları gönderdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN