Deniz Seki'den, Hülya Avşar'a 'ısırıklı 'destek

Deniz Seki'den, Hülya Avşar'a 'ısırıklı 'destek

Şarkıcı Deniz Seki, Hülya Avşar'ın ülke ekonomisiyle ilgili tepki çeken "Gerekirse simit yenecek" ifadeleriyle ilgili olarak "Laf söyleyeni ısırırım" dedi.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin ekonomik durumu hakkında yorumlarda bulunarak "Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz? falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı. Şarkıcı Deniz Seki, Avşar'ın tepki çeken sözlerine sahip çıkarak "Hülya Avşar'a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım" dedi.

"HÜLYA AVŞAR'A BİR ŞEY DİYENİ ISIRIRIM"

Açıklamalarının devamında ise ünlü şarkıcı, "Hülya Avşar'a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım. Hülya Avşar çok özel bir kadındır. Hülya Avşar hakkında konuşanı gerçekten ısırırım yani. Harbi ısırırım ve ısırığım da çok kuvvetlidir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN