Derya Şensoy'un 'baba' özlemi... Taksim'e sığamadım, çaktırmadan ağladım

Derya Şensoy'un 'baba' özlemi... Taksim'e sığamadım, çaktırmadan ağladım

Ferhan Şensoy ölümünün ikinci yılında kızı Derya Şensoy tarafından duygusal bir mesajla anıldı. Babasıyla olan fotoğrafını paylaşan Derya Şensoy, "Koskocaman Taksim’e sığamadım. Koşar adım yürüdüm... Kimseye çaktırmadan ağladım, bazı insanlar çaktı... Balo sokağa döndüm, istemsizce... Tiyatromuzda temizlik vardı, yarın yine sahnen var… 3 oyun birden!" diyerek özlemini dile getirdi.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy 31 Ağustos 2021'de anjiyo sonrası, yara bölgesinde oluşan bir komplikasyon nedeniyle hayata gözlerini yummuştu. Şensoy'un ölümü sanat dünyasını yasa boğarken usta sanatçı ölümünün yıldönümünde sevenleri tarafından anılıyor.

Sanatçının kendisi gibi oyuncu olan kızı Derya Şensoy da sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle babasına olan özlemini duygu dolu bir mesajla yayınladı.

ekran-goruntusu-2023-08-31-135412.jpg

Babasıyla birlikte yer aldığı siyah beyaz kareyi Instagram sayfasında paylaşan Derya Şensoy, duygusal bir de yazı kaleme aldı.

'KİMSEYE ÇAKTIRMADAN AĞLADIM'

Şensoy paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Demin Feruş yolladı bu fotoğrafı baba, “Babam ve Daduş” yazmış.. Eve, sokaklara, İstiklal Caddesi’ne hatta koskocaman Taksim’e sığamadım. Koşar adım yürüdüm... Kimseye çaktırmadan ağladım, bazı insanlar çaktı... Balo sokağa döndüm, istemsizce... Tiyatromuzda temizlik vardı, yarın yine sahnen var… 3 oyun birden!

ekran-goruntusu-2023-08-31-135350.jpg

'SESİN KULAĞIMDA ÇINLIYOR'

İlker çıkmamış, son kontrolleri yapıyor. O kitleyecek bu akşam. Mustafa ve Ender demin çıkmış yakalayamadım. Erdinç Abi ve Işıldaklar biraz daha erken çıkmışlar, Erdinç Abi hepimizden önce gidiyor mezarlığa 31 Ağustoslarda.

ekran-goruntusu-2023-08-31-135730.jpg

Seni çok özledik!

Kalbimin en içindesin, her gün.

tiyatroya-adanmis-bir-omur-ferhan-sensoy-170909-20230830.jpg

Fuaye, salon, alt kulis çok sessiz sensiz her yer Ses Tiyatrosu’nda!
Ama kulağımda hep çınlıyor sesin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN