'Dexter' efsanesi geri dönüyor

'Dexter' efsanesi geri dönüyor

Dexter’ın gençliğini anlatacak olan “Dexter: Original Sin” dizisinin başrolleri belli oldu. Ünlü seri katilin gençliğini Patrick Gibson canlandıracak.

Televizyon tarihinin en ikonik yapımlarından olan ABD dizisi Dexter’ın öncesini konu alacak yeni dizide başrolleri paylaşacak isimler netleşti. Paramount+ ve Showtime’ın birlikte hayata geçireceği "Dexter: Original Sin" adlı dizide Patrick Gibson, Michael C. Hall’ın yerini alarak Dexter Morgan’a hayat verecek.

Kayıp Rıhtım'da yer alan habere göre; dizi 1991 yılında, Dexter’ın henüz öğrencilik döneminde kanını ürkütücü bir yöne kanalize etmeye başlamasını konu alıyor. İzleyiciler bu yeni dizide Dexter’ın karanlık yönünü keşfetmesine ve toplumdan arındırılması gereken kişileri öldürme “kodunu” benimsemesine tanık olacaklar.

1-011.jpgPatrick Gibson

İLK SEZONU 10 BÖLÜM OLACAK

Gençlik yıllarında Dexter’a yol gösterecek isim ise Christian Slater olacak. Slater, Dexter’ın üvey babası Harry Morgan’ı canlandıracak. Dizinin bir diğer önemli rolü olan Debra Morgan karakterine ise Molly Brown hayat verecek.

Eski dizide bu rolleri sırasıyla Michael C. Hall, James Remar ve Jennifer Carpenter üstlenmişti. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak bu yeni diziyle Dexter’ın evrimi ve nasıl bir katile dönüştüğü ortaya çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN