Diğerlerinden farklı olan kediyi kimse bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 15 saniyede bulabiliyor..

Diğerlerinden farklı olan kediyi kimse bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 15 saniyede bulabiliyor..

Bu resim bulmacasında, resmin içinde saklı olan farklı kediyi bulmaya çalışın. Yalnızca yüksek IQ'ya sahip kişiler farklı kediyi 15 saniye içinde fark edebilir!

Bu zeka oyunu, soruna bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır. Bu IQ testi, Zeka Katsayınızı öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Bu beyin bulmacalarını çözerken problemi tarayıp mantıksal akıl yürütme becerilerini kullanarak cevaba ulaşmanız gerekiyor. Zeka oyunları, bu eğlenceli oyunların yaratıcı düşünmeyle çözülmesi nedeniyle basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Cevap tam önünüzde olmayacağından çözüme ulaşmak için biraz farklı düşünmeniz gerekiyor. Bu yüzden, resmin içindeki farklı kediyi fark etmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

1.jpg

RESİMDEKİ FARKLI KEDİYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görselde, diğer kedilerden farklı olan o gizli kediyi tanımlamanız gerekiyor. Uyanık bir zihin, farklı kediyi 15 saniye içinde bulabilir. İşte size bir ipucu! Resimdeki tüm kedilerin özelliklerine dikkatlice bakın.

Cevap düşündüğünüz kadar basit olmadığından soruyu cevaplamadan önce görsele dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun yanıtları sorunun hemen altında verilmiştir, o yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

GİZLİ KEDİYİ GÖRDÜN MÜ?

Bu beyin bulmacasında, gruptaki diğer kedilerden farklı olan farklı bir kediyi bulmanız gerekiyor. Resimde benzer görünümlü kedilerle dolu 8 sıra ve 10 sütun bulunmaktadır. 15 saniye içinde tek kediyi bulmak için tüm kedilerin özelliklerini karşılaştırarak tüm satırlara bakmanız gerekir. Farklı olan kediyi gördün mü?

ZEKA BULMACASI ÇÖZÜMÜ

Bu zihinsel bilmecenin cevabı, farklı kedinin resimde 3. sıra ve 9. sütunda olmasıdır. Resimde 4 bacağı olan diğer kedilerle karşılaştırıldığında farklı kedinin yalnızca üç bacağı var. Kolaylık sağlamak için, aşağıdaki resimde garip kediyi vurguladık:

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN