Dilan Polat'ın milyonluk otomobiline Hüsnü Çoban bindi! Arka Sokaklar yeni fragmanıyla gündemi çalkaladı

Dilan Polat'ın milyonluk otomobiline Hüsnü Çoban bindi! Arka Sokaklar yeni fragmanıyla gündemi çalkaladı

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla cezaevinde olan Dilan Polat’ın lüks araçları geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine alınmıştı. Şimdi de o lüks araçlar Hüsnü Çoban’ın oldu. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanında o arabaları görenler şaşkına döndü…

Kara para aklama, vergi kaçırma, örgüt kurma gibi çeşitli suçlardan dolayı 5 Kasım 2023 tarihinde mahkeme kararıyla cezaevine gönderilen Dilan Polat ve ailesi yeni detaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada oldukça geniş bir kitlesi olan ve paylaşımlarıyla bir kesimin tepkisini çekerken bir kesim için de dalga konusu olan Dilan Polat, çıkarıldığı mahkeme sonucunda cezaevine gönderildikten sonra lüks arabalarından da olmuştu. İncelemeler kapsamında Polat ailesinin tüm mal varlıklarına el konulurken bunların içerisinde son model arabaları da yer aldı.

yeni-proje-55.jpg

ARABALAR DA MEŞHUR OLDU

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir paylaşımla birkaç ay önce söz konusu bu araçların emniyet bünyesine alındığı paylaşılmıştı. Mynet’te yer alan habere göre, araçlar şimdi de Kanal D’nin efsanevi dizisi Arka Sokaklar’a konu oldu. Dizinin 2 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan bölümünde Rıza Baba, ekibine tahsis edilen lüks araçlardan birini Hüsnü Çoban’ın kullanmasına izin veriyor.

yeni-proje-56.jpg

Dizinin sevilen karakteri Hüsnü Komiser arabayı sürerken “Öf öf yağ gibi akıyor, yağ” sözlerini sarf edince sosyal medyada gündem oldu. Öyle ki sosyal medya kullanıcıları söz konusu bu videonun altına 'Arabalar çok iyi olmuş','Her bölümü çok iyi', 'Hüsnü Çoban efsanesin' gibi yorumlar yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN