Dilan Polat'tan aylar sonra ilk paylaşım

Dilan Polat'tan aylar sonra ilk paylaşım

Kara para aklama iddiasıyla cezaevinde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın Instagram hesabından 4 ay sonra ilk kez bir paylaşım yapıldı. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'la olan fotoğrafına "Geciken adalet, adalet değildir" notu düşüldü.

Sosyal medyadaki şatafatlı hayatlarının ardından MASAK tarafından hesapları incelemeye alınan Dilan ve eşi Engin Polat, geçtiğimiz aylarda gözaltına alınarak, kara para aklama suçlamalarıyla tutuklandı.

Tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat çifti için istenen ceza belli oldu. Dilan Polat'ın hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 aya, Engin Polat'ın ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapsi istendi.

'GECİKEN ADALET, ADALET DEĞİLDİR'

Instagram hesabında en son paylaşımını ekim ayında yapan Dilan Polat, aylar sonra gönderi paylaştı. Eşi Engin Polat'la fotoğrafını paylaşan Polat, o fotoğrafa, "Geciken adalet adalet değildir" yazdı ve 'Dilan Polat Yalnız Değildir' etiketini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN