Dilber dansı ekranları kilitledi! O dans bakın nerede çekilmiş… İnci Taneleri’nden ilk bölümde rekor izlenme

Dilber dansı ekranları kilitledi! O dans bakın nerede çekilmiş… İnci Taneleri’nden ilk bölümde rekor izlenme

Fragmanının yayınlanması ile birlikte herkesin merak ettiği İnci Taneleri dizisi ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dilber dans etti izleyenler ekran başına kitlendi. Dilber’in dans ettiği o pavyon bulundu. Pavyon dansı bakın nerede çekilmiş. İşte tüm detaylar…

Tanıtımları ile gündemi sarsan İnci Taneleri dizisi, ilk bölümü ile de nefessiz izlendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi yetenekli isimler yer alırken en çok konuşulan sahne ise Dilber'in dans ettiği anlar oldu. İnci Taneleri dizisinin çekimleri hakkındaki detaylarda araştırılmaya devam ediyor.

ERKAL ÇALDI DİLBER OYNADI

Cezaevinden çıkan Azem Yücedağ’ın kaybettiklerini geri kazanma mücadelesine ekranlara taşıyan İnci Taneleri dizisi, Dilber karakteriyle de gündeme bomba gibi düştü. Dizi çekimlerindeki kullanılan adresler merak edilirken özellikle Sincanlı Erkal'ın türkü söylediği ve Dilber'in dans ettiği pavyonun yeri araştırılıyor.

dilber-dansi.jpg

İNCİ TANELERİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'un eşsiz atmosferinde geçen ve izleyicileri ekrana kilitleyen İnci Taneleri dizisi, birçok farklı Mekandan yararlanıyor. Farklı semtlerde çekilen dizi özellikle Beyoğlu, Balat, Karaköy, Taksim, Kadıköy, Üsküdar gibi tarihi ve karakteristik semtlerde gerçekleşiyor.

Hem kapalı hem de açık alanlarda çekilen dizinin en dikkat çeken yeri ise Dilber karakterini hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dans ettiği pavyon oldu. Sincanlı Erkal'ın da dizinin pavyon sahnelerinde yer aldığı görülürken bu sahnenin Ankara'da çekildiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN